Betöltés...

Kreatívan építhető város játszószőnyeg - növényekkel, járművekkel, állatokkal, épületekkel, betűkkel-számokkal, 120db (BBI-6198)

Ár: 15.990 Ft

A Kreatív Fa Város Építőjáték egy lenyűgöző és interaktív játékkészlet, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy saját városukat építsék meg és felfedezzék a kreativitásukat és képzelőerejüket. Ez a játékkészlet nemcsak szórakoztató játékélményt nyújt, hanem fejleszti a gyerekek építőkészségét, térbeli gondolkodását és fantáziáját is. Jellemzők: Kreatív Város Építés: A 120 db-os fa építőelemekkel a gyerekek saját városukat építhetik fel, tele házakkal, utcákkal, járművekkel és más épületekkel. Interaktív Játszószőnyeg: A játszószőnyeg segítségével a gyerekek még inkább beleélhetik magukat a városépítés élményébe, miközben kialakítják és felfedezik a saját kis világukat. Praktikus Tárolótáska: A játékkészlet tartozéka egy praktikus tárolótáska, amelyben könnyen és rendben tarthatók az építőelemek, és könnyen hordozhatók bárhová. Minőségi Fa Anyag: A fa építőelemek tartós és biztonságosak, valamint kellemes tapintásúak, ami hosszú órákra garantálja a szórakozást. Képzelet és Kreativitás Fejlesztése: A játék segíti a gyerekeket abban, hogy fejlesszék képzeletüket és kreativitásukat, miközben szabadon építkezhetnek és tervezgethetnek. Használati Útmutató: Terítsék ki a játszószőnyeget egy sík felületre. A gyerekek kezdjék el építeni a várost az építőelemek segítségével a szőnyegre. Bátorítsa a gyerekeket, hogy tervezzenek és készítsenek saját épületeket és kiegészítőket a városhoz. Termékinformáció: Anyag: fa Méretek: Példablokk: 3 x 3 cm Puzzle mérete  : 55 x 42 cm Kiszerelés: 22 x 25cm A blokkok között megtalálod: Épületek  - kórház, gyár, szálloda, benzinkút, tűzoltó állomás. Állatok  - elefánt, zsiráf, zebra, oroszlán, krokodil Járművek  - rendőrség, tűzoltóság, mentő, taxi, busz, autó, kerékpár, hajó Növények  - pálmafák és egyéb fák Betűk és számok  - kisebb blokkokra helyezve Karakterek - rendőr, orvos, fiú, lány Figyelmeztetés: A játék nem alkalmas 3 évnél fiatalabb gyermekek számára, mivel tartalmaz apró alkatrészeket, amelyek fulladást okozhatnak. A Kreatív Fa Város Építőjáték Játszószőnyeggel és Praktikus Tárolótáskával (120 db-os) tökéletes választás minden olyan gyermek számára, aki szereti az építkezést és a kreatív játékokat. Ez a lenyűgöző játékkészlet lehetővé teszi számukra, hogy saját városukat építsék meg és felfedezzék a különböző lehetőségeket és fantáziavilágokat. Legyen szó otthonról, óvodáról vagy barátokkal való játékról, ez a játékkészlet garantálja a gyerekek számára a szórakozást és fejlődést egyaránt.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.02
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kreatívan építhető város játszószőnyeg - növényekkel, járművekkel, állatokkal, épületekkel, betűkkel-számokkal, 120db (BBI-6198)" című hirdetést látja. (fent)