Betöltés...

3D mechanikus puzzle, HAWIRE DJD-014, DYI pók modell, fém, 375 darab, 21X19X10cm, Bronz, bronz

Ár: 49.517 Ft


3D mechanikus puzzle, HAWIRE DJD-014, DYI pók modell, fém, 375 darab, 21X19X10cm, Bronz, bronz

OKTATÓ JÁTÉKOK

A 3D fém pókmodell összeszerelő játék tökéletes kombinációja egy kirakós játéknak és egy menő dísztárgynak. Kihívást jelent az agynak és a szemnek, miközben vonzó kiállítási tárgyként is szolgál.
DIY KIT

A barkácskészletünk tartalmazza az összes csavart és alkatrészt, amelyek a ragasztó nélküli, egyszerű és szórakoztató összeszereléshez szükségesek. Az összeszerelési folyamat bonyolultabb lesz, de nagyon szórakoztató. Körülbelül 5 órát vesz igénybe, ami jó gyakorlatot adhat a háromdimenziós gondolkodásban.

TÖBBFÉLE CÉLRA

Ez a 3D fém pókmodell dekoratív elemként használható különböző környezetekben, például íróasztalon, polcon vagy vitrinben. A bonyolult és valósághű kialakításnak köszönhetően szemet gyönyörködtető darab, amely bármilyen térben kifinomultságot kölcsönöz.

DESIGN
A türelemmel és gyakorlati készségekkel rendelkezők számára alkalmas modellkészlet képes megmozgatni a gyermekek kezét és agyát, valamint térbeli képzelőerejét, magával ragadó szórakozást idézve fel az összeszerelés során.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3D mechanikus puzzle, HAWIRE DJD-014, DYI pók modell, fém, 375 darab, 21X19X10cm, Bronz, bronz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: