Betöltés...

3D mechanikus puzzle, HAWIRE DJD-009, DYI skorpió modell, Fémes, 420 darab, 18X17X11cm, Piros

Ár: 39.614 Ft


3D mechanikus puzzle, HAWIRE DJD-009, DYI skorpió modell, Fémes, 420 darab, 18X17X11cm, Piros

OKTATÓ JÁTÉKOK

A 3D fém skorpió modell összeszerelő játék tökéletes kombinációja egy kirakós játéknak és egy menő dísztárgynak. Kihívást jelent az agynak és a szemnek, miközben vonzó kiállítási tárgyként szolgál.DIY KIT

A barkácskészletünk tartalmazza az összes csavart és alkatrészt, amelyek a ragasztó nélküli, egyszerű és szórakoztató összeszereléshez szükségesek. Az összeszerelési folyamat bonyolultabb lesz, de nagyon szórakoztató. Körülbelül 5 órát vesz igénybe, ami jó gyakorlatot adhat a háromdimenziós gondolkodásban.

TÖBBFÉLE CÉLRA

Ez a 3D-s fém skorpió modell dekoratív elemként használható különböző környezetekben, például egy asztalon, egy polcon vagy egy vitrinben. A bonyolult és valósághű kialakításnak köszönhetően szemet gyönyörködtető darab, amely bármilyen térben kifinomultságot kölcsönöz.

DESIGN

A skorpiók legjellegzetesebb ismertetőjegyei a túlméretezett karmok párja, a hosszú, karcsú farok, amely gyakran a skorpió hátán ívelt, valamint a farok végén található tű, amellyel mérget fecskendeznek be.
A skorpiók rendkívül hatékony ragadozók, mivel a tulajdonságaik egyedülálló kombinációja lehetővé teszi számukra, hogy megtalálják a zsákmányt (a szemükkel), gyorsan és ügyesen mozogjanak bármilyen terepen a zsákmány üldözése közben (négy pár karmukkal), majd elkapják és megtartsák a zsákmányt, miközben mérget fecskendeznek a zsákmányba (a telsonjukkal), hogy mozgásképtelenné tegyék vagy megöljék azt.
A türelemmel és gyakorlatiassággal rendelkező emberek számára alkalmas modellkészlet képes megmozgatni a gyermekek kezét és agyát, valamint térbeli képzelőerejét, az összeszerelés során magával ragadó szórakozást idézve.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3D mechanikus puzzle, HAWIRE DJD-009, DYI skorpió modell, Fémes, 420 darab, 18X17X11cm, Piros" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: