Betöltés...

Puzzle 3D, Cotor de carte DIY, Rose Detective Agency, Cutebee, 332 piese

Ár: 23.299 Ft

⌛ Járd be az időt, és lépj be a nyomozó stúdiójába, a parancsnoki központodba. Használja a legmodernebb eszközöket és berendezéseket a kód feltöréséhez, az események rekonstruálásához és az elfelejtett töredékek feltárásához. Ebben a titokzatos térben működjön együtt és kommunikáljon nyomozótársaival, ossza meg a nyomokat és következtetéseket, elősegítve az együttműködést az igazság keresésében.


Hozunk Önnek egy DIY könyv gerincet, amely nem késztermék, hanem egy alkatrészkészlet, amelyet össze kell szerelni. Akár kezdő, akár profi vagy, színes kézikönyvünk lépésről lépésre végigvezet ezen a miniatűr készleten. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kapcsolatba lépj tizenévesekkel és felnőttekkel, miközben arra inspirál, hogy igazi mérnökként tervezz és építs.


Termékünk nem csak egy egyszerű DIY könyv gerinc, hanem gyűjthető termék és gyönyörű dekoráció is. Egy porálló darab hozzáadásával biztosítjuk, hogy a benne lévő jelenet mindig tiszta és érintetlen maradjon, növelve annak hosszan tartó, gyűjthető értékét. A miniatűr világ gazdag képzeletbeli jeleneteket tartalmaz. Amikor a szemed a könyvespolc ezen vibráló sarkába néz, minden alkalommal más történelmi jelenetet hagy a képzeletedben.


Kreatív és csodálatos ajándékot szeretne? Senki sem tud ellenállni a DIY könyv gerincünknek! Finomabb, mint a hagyományos kézzel készített termékek. Amellett, hogy élvezi a barkácsolást, nagyszerű környezet is. Ha ajándékként adja a családnak, barátoknak vagy szerelmeseknek, biztosan szorosabb kapcsolatot alakít ki velük.



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Puzzle 3D, Cotor de carte DIY, Rose Detective Agency, Cutebee, 332 piese" című hirdetést látja. (fent)