Betöltés...

Kosmos 633073 Triops tojás

Ár: 12.220 Ft

Ezzel a KOSMOS kísérleti dobozzal a gyerekek maguk is tenyészthetik az őskori rákot, és részletesen megfigyelhetik a fejlődést a Triops tojástól a teljes kifejlett rákig. Az átlátszó, extra nagy medencének bejárata és elválasztható medencéje van. Ideális az állatok viselkedésének megfigyelésére és közel állnak hozzájuk, amikor felnőnek, kicserélik páncéljaikat, ásnak a homokba és tojásokat tojnak.
A triópiás napi megfigyelésével és rendszeres gondozásával a gyerekek megtanulják, hogy vállalják az állatokkal kapcsolatos első felelősséget. A használati útmutató optimálisan támogatja Öket. Az ősi rákok nevelését és gondozását lépésről lépésre elmagyarázzuk, és a sok izgalmas kutatási kérdés és háttérinformáció mindig inspirálja a megfigyelést és a részvételt.

Tartalom:Triops TojásTriops ételTriops bébiételTriops vízkondicionálóKülönálló tenyésztési területMegfigyelési zónaNagyítóHőmérőHomokTömlőFecskendőKézikönyv (32 oldal)FIGYELEM! 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas. Fulladásveszély, mert az apró részeket lenyelheti vagy belélegezheti.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kosmos 633073 Triops tojás" című hirdetést látja. (fent)