Betöltés...

LULILO balance board egyensúlytábla gyerekeknek

Ár: 18.390 Ft


Edzés és szórakozás egyszerre!
Ez az egyszerű és könnyen használható játék nagyon szórakoztató !
Az egyensúly deszka remek termék gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt! Mindenki megtalálja a maga módját a szórakozásnak.
A Maria Montessori által kidolgozott elvek szerint minél egyszerűbb a játék, annál jobb a gyermek fejlődése! Kétségtelen, hogy a kiegyensúlyozó tábla tökéletesen illeszkedik ezekhez a feltételezésekhez!
A táblának számos hasznos funkciója van! Amellett, hogy remek játék és rendkívül lebilincselő edzőeszköz, zsámolyként is használható, amelyen a gyerkőc felállva elérheti az asztallapot. Tökéletesen kiegészíti a kisautók versenypályáját is, amikor az útvonala a deszka felett és alatt is vezet!
Ha pedig gyermeked elfárad a játékban, elég lefeküdni a deszkára, és azonnal rocker lesz belőle, kényelmes és kellemes pihenést kínálva!
A kiegyensúlyozó deszka legfontosabb funkciója, hogy segítségével edzheti egyensúlyát! Remek lesz a saját tested irányítására, ami hasznos lesz a fejlődő gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt!
A deszka elkészítéséhez tartós fát használtak, amelyet szakszerűen és gondosan dolgoztak fel. A deszka minden felülete gondosan csiszolt, így elkerülhetőek a szilánkok!
A megfelelő ellenállás és tartósság biztosítása érdekében a terméket olyan olajjal kezelték, amely biztonságos az emberek számára és megfelel az összes előírt szabványnak.
A fa felhasználása nagyszerű megoldás azoknak, akik értékelik a környezet- és természetvédelmet. A műanyagból készült termékekhez képest sokkal kisebb szénlábnyomot hagy maga után. Ennek köszönhetően a gyermek nem csak egy érdekes és szép játékkal játszhat, hanem a jövőben is lehetővé teszi számára, hogy élvezze a természetet!
    Technikai paraméterek:
    Anyaga: hárs rétegelt lemez
    Maximális felhasználói súly: 200 kg
    A tábla méretei: 82cm x 30cm x 2cm
    Csomag méretei: 85cm x 31cm x 3cm
A termék kartondobozba van csomagolva.




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "LULILO balance board egyensúlytábla gyerekeknek" című hirdetést látja. (fent)