Betöltés...

3D nyomtató toll + 13 db 5m izzószállal - többszínű

Ár: 6.990 Ft

3D nyomtató toll + 13 db 5m izzószállal - többszínű

HASZNÁLAT
Csatlakoztassa a tápegységet az aljzatba, és csatlakoztassa a készülékhez. A sárga LED lámpa kigyullad, jelezve, hogy a készülék készenléti állapotban van és készenléti üzemmódban van.Az LCD-kijelzőn válassza ki a "PLA" vagy "ABS" lehetőséget, hogy az információ összhangban legyen a felhasznált anyaggal.Tartsa lenyomva az izzószál betöltő gombot, amíg a piros LED kékre nem vált. Ez azt jelenti, hogy a kezdeti fűtés befejeződött, és a készülék üzemkész.Helyezze be az izzószálat a megfelelő lyukba, és nyomja meg kétszer a szálbetöltő gombot. Az anyag mozgatása motorral történik, amikor az izzószál elkezd kijönni a fúvókából, az azt jelenti, hogy megfelelően van betöltve. Az anyag kilökéséhez nyomja meg a szálbetöltő gombot.Kezdjen el nyomtatni. Az anyagadagolás sebességét a sebességszabályozóval állíthatja be.Az azonos anyagból, de különböző színű izzószálak optimális olvadási hőmérséklete eltérő lehet. Ezért pontos beállításokat kell elvégeznie a hőmérséklet-szabályozó gombokkal.Ne érintse meg a fúvókát a készülék működése közben, mert nagyon forró.Ha a készüléket 5 percig nem használják, automatikusan alvó módba lép. A működés visszaállításához nyomja meg az izzószál betöltő gombot.Az izzószál eltávolításához tartsa lenyomva az izzószál-eltávolító gombot, amíg az összes izzószálat eltávolítja a készülékből.A játék befejezése után a betöltött izzószálat használd fel vagy távolítsd el
Átlátszó LED kijelző
Készülékünkben a LED kijelzőn választhatja ki, hogy melyik patront használja - PLA vagy ABS. Az utántöltők olvadási hőmérsékletét is beállíthatja, ennek az egyszerűsítésnek köszönhetően tollunk használata nagyon kényelmes.
Működési sebesség gyors és egyszerű változtatása
A készülékünkbe szerelt csúszka segítségével bármikor beállíthatja az izzószál sebességét. Ennek a megoldásnak köszönhetően saját tempójában készíthet majd, amivel nagyon pontos rajzokat vagy figurákat készíthet.
Erős és strapabíró tápegység és motor
A készletünk tartalmaz egy töltőt a készülékhez (Cube + Cable), így nem kell töltőt vásárolni.Tollunk nagyon erős motorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a hosszú távú munkát, ill. tartósságot biztosít.
Kényelmes tolltartó
A játék befejezése után beleteheti a tollat, hogy ne veszítse el.
Leírás:

Célja: háromdimenziós öntés
Támogatott szálak: PLA, ABS / 1,75 mm
Nyomtatási tartomány: korlátlan
Nyomtatási sebesség: állítható
Hőmérséklet: 160C - 230C, állítható
Üzemi feszültség: DC 12V/2A -
Fúvóka átmérője: 0,7 mm

A készlet tartalma:

3D toll
13 betét 13 különböző színben, egyenként 5 méteres méretben
3D tolltartó
Töltő kábellel


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3D nyomtató toll + 13 db 5m izzószállal - többszínű" című hirdetést látja. (fent)