Betöltés...

NubSup mini játékkonzol - 800 játékkal

Ár: 11.990 Ft

NubSup mini játékkonzol - 800 játékkal
- 800+ beépített játék
- HDMI kimenet
- 4K kompatibilis
- Vezeték nélküli vezérlők
Egy hosszú nap után, gyereknek és felnőttnek egyaránt jól tud esni ha kiengedheti a gőzt. Mi sem lehet jobb erre a célra, mint egy egyszerűen használható játék konzol, ami még a mozgás élményét is meg tudja adni ha arra lenne szükség!
A több mint 800 telepített játék közül mindenki megtalálhatja azt, ami a legérdekesebb és legizgalmasabb a számára. A játékok között 30 sport játék is helyet kapott amit a vezeték nélküli irányítóval igazi mozgássá lehet alakítani. Többek között lehetőség van teniszezni és úgy lengetni a kontraollert, mint az ütőt, vagy bowlingozásnál a labdát.
A csomagban kettő szalag is helyet kapott, amivel biztosan lehet rögzíteni a csuklóra a vezérlő karokat, elkerülve így annak kirepülését a kézből.
Használata rendkívül egyszerű, csak be kell dugni a TV HDMI csatlakozójába, illetve a mellékelt USB kábelt kell csatlakoztatni a TV-hez és már mehet is a szórakozás.
Mivel kettő vezérlő is a csomag tartalma, társsal/barátokkal/családdal is lehet játszani. Nincs is jobban eltöltött idő mint az, amit társaságban és mókában tölt az ember.
A HDMI csatlakozás ezenfelül egyet jelent azzal is, hogy monitorhoz vagy projectorhoz is használható a termék!
A játékkonzol támogatja a 4K felbontást is, tehát ha olyan TV készülékkel rendelkezünk, akkor remekül lehet élvezni a játékélményt színpompás grafikával.
Méretéből adódóan kényelmesen elfér zsebben, táskában, bőröndben. Bárhová el lehet vinni, legyen az egy vakáció vagy baráti összejövetel valahol.
Tulajdonság:
- 4K felbontás
- Vezeték nélküli
- Méret: 15,5 x 7,5 x 5 cm
- Súly: 184,28 gramm
A csomag tartalma:
- Tv stick konzol
- 2 irányító kar
- USB kábel
A csuklópánt nem tartozék.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "NubSup mini játékkonzol - 800 játékkal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: