Betöltés...

Remote Control Truck RC távirányító lámpák 27MHZ sárga 17624

Ár: 12.160 Ft

Remote Control Truck RC távirányító lámpák 27MHZ sárga
Bemutatunk egy fantasztikus távirányítós teherautót, amely több órányi felejthetetlen szórakozást biztosít gyermeke számára!
Teherautónk egy rendkívül eredeti jármű, amely nemcsak megjelenésével, hanem teljes mozgáskínálatával is kitűnik. Sárga elemekkel felszerelve egyedi varázst ad, egyediségével vonzza magára a figyelmet.
A teherautó vezérlése a mellékelt távirányítóval történik, ami azt jelenti, hogy gyermeke könnyedén manőverezheti a járművet bármely irányba. A mozgások teljes skálájának köszönhetően a teherautó képes előre, hátra, balra és jobbra kanyarodni, dinamikus és izgalmas szórakozást nyújtva.
Nem csak a funkcionalitás teszi egyedivé teherautónkat – a fényeffektusok további varázst és valósághűséget adnak játék közben. A villogó fények még hatásosabbá teszik a teherautót, és még vonzóbbá teszik a kis felfedezők számára.
Sőt, a teherautó kabinja leválasztható az utánfutóról, ami lehetőséget ad arra, hogy játék közben saját forgatókönyveket és fantázia-kalandokat alkoss.
Termékünk nem csak játék, hanem eszköz a gyermek mozgáskoordinációjának és manuális képességeinek fejlesztéséhez, valamint kreatív játékra és képzelőerőre ösztönző.
Óráknyi szórakozás és öröm, miközben fejleszti az autózás iránti készségeket és szenvedélyt.
A teherautó 3,7 V-os 500 mAh-s akkumulátorral működik, amely a készlet részét képezi. Az akkumulátorhoz töltő is tartozik.
A távirányító 2x 1,5V AA elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz.
Teherautó méretei:
60 cm x 13 cm x 9,5 cm
A csomag mérete:
69 cm x 17 cm x 13,5 cm
CE tanúsítvánnyal rendelkezik , és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Remote Control Truck RC távirányító lámpák 27MHZ sárga 17624" című hirdetést látja. (fent)