Betöltés...

Puzzle 3D, Cotor de carte DIY, Ismeretlen földek pillangója, Cutebee, 57 piese

Ár: 20.672 Ft

EGYEDI TERVEZÉSI KONCEPCIÓ - Egy kicsi és békés út vezet egy olyan helyre, amely gyakorlatilag elfelejtett. Gyönyörű pillangók csapkodnak az égen, miközben különböző növények virágoznak. A szétszórt könyvek és a különböző képek emberi nyomokat tárnak fel, ősi és titokzatos légkört, valamint felfedezetlen titkokat adva.

EGYEDI DIY ÉLMÉNY - Termékünket Önnek kell összeállítania, nem késztermék. Még akkor is, ha Ön kezdő, a használati útmutató lépésről lépésre végigvezeti Önt a miniatűr mező kitöltéséhez. Ez a babaház készlet 14 év feletti emberek számára alkalmas. Ezért ez egy nagyszerű módja a tizenévesek és a felnőttek kommunikációjának, és inspirálhat arra is, hogy úgy tervezzen és építsen, mint egy igazi mérnök.

EXKLUZÍV DEKORÁCIÓK - Termékünk több, mint egy DIY projekt, ez egy gyönyörű kollekció és dekoráció is. A miniatűr világ gazdag jeleneteket és érdekes ötleteket tartalmaz. Ha megnézi a könyvespolc nyüzsgő sarkát, napos hangulatot adhat.

TÖKÉLETES AJÁNDÉK – Senki sem utasítana vissza egy ilyen kreatív és csodálatos ajándékot! Kifinomultabb, mint egy hagyományos kézműves termék. A DIY szórakozás élménye mellett díszként is használható. Vásárolja meg ajándékként családjának, barátainak vagy párjainak, hogy növelje az intimitást köztetek.

EMLÉKEZTETŐ - A terméket szállítás előtt 100% -ban gondosan ellenőrizték, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a tartozékok teljesek és nem hiányoznak. Ha bármilyen kérdése van az összeszerelés során, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, bármilyen problémát a lehető leghamarabb megoldunk. Megjegyzés: Önnek kell elkészítenie a folyékony szilikon ragasztót és két elemet (AA típus), mivel légi szállításuk tilos.


 
Műszaki adatok:

— Név: Ismeretlen földek pillangója

— Ajánlott életkor: 14 év felett

— Szerelési idő: 2-3 nap

— Összeszerelt termék mérete: 16 × 8 × 21,5 cm

— Tömeg: 0,66 kg

— Részletes színes használati utasítás.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Puzzle 3D, Cotor de carte DIY, Ismeretlen földek pillangója, Cutebee, 57 piese" című hirdetést látja. (fent)