Betöltés...

Puzzle 3D Piececool, MITSUBISHI A6M ZERO, Fém, 29 piese

Ár: 16.538 Ft

• LAKBERENDEZÉS - A fém kézműves készlet nemcsak funkcionális és érdekes, hanem gyönyörűen megtervezett is! Nagyszerű ajándékok hálaadásra, születésnapra, karácsony napjára, apák napjára, vissza az iskolába. Egy igazán egyedi fém kézműves darab az íróasztalán, könyvespolcán vagy éjjeliszekrényén.

• SZÓRAKOZTATÓ CSOMAGOLÁS ÉS KIHÍVÁS - A 3D fém rejtvények tizenévesek és 14 év feletti felnőttek számára alkalmasak. A fém modellkészlet elkészítése kihívást jelent, és sebességétől és türelmétől függően több mint 8 órát vehet igénybe. Több órányi odaadó munka után erős sikerélményt fog kapni.

• CSALÁDI IDŐ - Kapcsold össze az egész családot, és nyújts szórakozást és szórakozást ezzel a DIY fém puzzle-vel. Ezeknek a 3D-s puzzle modelleknek az építése szórakoztató lehet a családdal. Hidd el, ez egy felejthetetlen családi idő, amely inspirálja és elősegíti gyermeked azon képességét, hogy úgy tervezzen és építsen egy szerkezetet, mint egy igazi építész vagy mérnök.

• RÉSZLETES UTASÍTÁSOK - 3D fém modelljeink kiváló rozsdamentes acélból készülnek, és minden fém alkatrész könnyen vágható, nincs szükség ragasztóra vagy ragasztásra az összeszerelés során. Ezenkívül az oktatójátékhoz nagyon részletes utasítások tartoznak. Kövesse az utasításokban megadott lépéseket, és helyesen építi fel a kézműves készletet fémből.

• BARKÁCSSZERSZÁMOK SZÜKSÉGESEK – Az összeszerelési szerszámok ajánlottak, de nem tartozékok. Az alkatrészek könnyen vághatók a lapokból. A nyírógép és a tűhegyű fogó az ajánlott eszköz az összekötő fülek hajlításához és csavarásához.


Műszaki jellemzők:
Súly: 171 g
Termék anyaga: acél
Az összeszerelt modell mérete: L17 ×L13 ×H9cm
A csomag mérete: L13 x W2.5 x H24.2 cm
Kihívás szintje: ★★ ☆☆☆☆☆
Pályák száma: 29

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Puzzle 3D Piececool, MITSUBISHI A6M ZERO, Fém, 29 piese" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: