Betöltés...

Puzzle Mecanic 3D din metal, Time for Machine, Modell radiocontrolat, Sherp

Ár: 76.243 Ft


Ismerje meg SHERP Haszongépjármű-építő készletünket, a TopGear No1 terepjárójának kisebb változatát. Büszkén jelentjük be együttműködésünket a kanadai és észak-amerikai Sherp és Argo Sherp cégekkel, és ami még büszkébbé tesz minket, hogy ez a díjnyertes honfitársunk, akit a "Made in Ukraine" pajzsjel jelöl. Merjük azt mondani, hogy kis példányunk tökéletesen tükrözi ennek a kalandos és ambiciózus autónak a temperamentumát és nemességét.

A SHERP mindig készen áll arra, hogy barátságos vállat kínáljon azoknak, akiknek küldetése a túlélés, miközben leküzdik a természeti nehézségeket: olyan szakemberek, mint a geológusok, olajmunkások, mentőügynökök, valamint halászok, vadászok, extrém sofőrök és utazók. Érdemes megjegyezni, hogy az ENSZ Világélelmezési Programjával (WFP) együttműködve a SHERP a világ számos országában küzd az éhezés ellen.

Az első pillantásra szerény és kissé ügyetlen SHERP makacs és elszánt harcosnak bizonyul, ha a cél olyan nemes, mint az élelmiszer eljuttatása megközelíthetetlen területekre vagy az emberek megmentése természeti katasztrófák esetén. Kívülről brutális, nincs romboló temperamentuma. Küldetése az, hogy segítsen, nem pedig pusztítson.

Nagy lények álmodnak a repülésről, és hősünk sem kivétel. Bár szárny nélküli, a SHERP nem kétségbeesésre szánták, és továbbra is makacsul halad a cél felé, leküzdve a közel függőleges akadályokat, meredek lejtőket, nagy sziklás sziklákat és kidőlt fákat. A Sherp by Time for Machine gumi kerekekkel és fém testtel rendelkezik. Csakúgy, mint az igazi Sherp, építőkészletünk is a helyére fordulhat a kerekek mindkét oldalon történő független forgásának köszönhetően. A modellt a távirányító navigálja, amely 4 gombbal rendelkezik a kerék mozgásának vezérléséhez és egy sebességváltó karral a 3 sebességes üzemmódhoz. A modell hihetetlen pozitív érzelmeket vált ki mind a telepítés során, mind az akadályok leküzdésekor.

Sokféleképpen mondhatjuk valakinek: "Csodálom az erődet. Olyan biztonságban érzem magam, amikor közel vagy. Olyan hasznos vagy! Tudom, hogy mindig számíthatok rád. Örülök, hogy a csapatod tagja lehetsz! Bízom benned! Nagyon különleges vagy!" De ha SHERP építőkészletünket ajándékba adjuk, az a legjobb módja annak, hogy megmutassuk.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Puzzle Mecanic 3D din metal, Time for Machine, Modell radiocontrolat, Sherp" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: