Betöltés...

Puzzle 3D elektromos, Galaxy Marble Run, WT, lemn, 678 piese

Ár: 53.549 Ft






Minden űrrajongót és utazót elcsábít.


Modellünkhöz galaxisok, csillagok és bolygók mozgásából merítettünk ihletet. Valami részvételen alapuló, ciklikus és szórakoztató dolgot akartunk csinálni.







A készlet három legmeredekebb pályát kombinált, szűk kanyarokkal, lépcsőkkel, hintákkal, hullámvölgyekkel, valamint egy egyedi formájú forgó bolygóval. A pályák ciklikusak. A készlet folyamatos működését egy elektromos motor által hajtott bolygólift biztosítja - az elindított golyó áthalad minden akadályon, és ismét a magasságra emelkedik. 12 fémgolyóval van felszerelve, amelyek egymás után egymás után mozognak, emelkednek, majd szétszóródnak a különböző pályák mentén, lenyűgöző képet alkotva, amely elmerül a technikai világban.

A "Galaxy Marble Ran" fa építőkészlet egy kiemelkedő építőkészlet, amely ötvözi a környezetbarát anyagokat a modern technológiákkal. Ez egy egyedülálló ajándék, amelyet biztosan értékelni fognak, és kiváló eszköz a technikai gondolkodás fejlesztésére!




Ez az egyik legizgalmasabb projektünk, amire büszkék vagyunk. Összesen legfeljebb 678 alkatrész van. Mindegyik kulcsfontosságú eleme annak a rendszernek, amely miniatűr bolygómodellünket hajtja.

Ezzel az egyedi fa 3D modellel a lehető legjobb mérnöki élményben lesz része. Az elmédet elbűvöli a részletekre való aprólékos figyelme.

A készlet részletes utasításai előnyösek lesznek. A modell összeszerelése 10-12 órát vesz igénybe, de egy kicsit gyorsabban mehet, ha segítséget kér barátaitól vagy családjától.


Élvezd a fából készült Galaxy Marble Run modell elkészítését a családoddal, és a lehetőséget, hogy valami különlegeset csináljatok együtt.



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Puzzle 3D elektromos, Galaxy Marble Run, WT, lemn, 678 piese" című hirdetést látja. (fent)