Betöltés...

3D puzzle, DIY könyv gerinc, Su Dongpos élete, Cutebee, 280 darab

Ár: 24.423 Ft

Utazzon át a történelem folyóján, és tanulmányozza Su Shi költői életét.

Ez a barkácskészlet elmerül az antik? báj világában.

Ez magában foglalja a hagyományos díszeket, Su Shi klasszikus verseit és az ősi építészet finom mintáját, amely lehetővé teszi, hogy a modern? életben egy kis ősi eleganciát találjon.

Minden darab tele van történetekkel, várd a felfedezésre?. Töltsön időt Su Shi-vel, és fogadja el életfilozófiáját, táplálja és pihenteti lelkét.


 
?EGYEDI TERVEZÉSI KONCEPCIÓ:


Ez egy életrajzi munka a híres ókori kínai költőről, Su Dongpo-ról. A tervező a hullámszínt használja alapként, és a benne lévő tartalom Su Dongpo élettörténetét tartalmazza. A tükrök egy kettős fantáziajelenetet tükröznek, így elmerülhet benne. Ha szeretne többet megtudni a kínai kultúráról, kérjük, ne hagyja ki.


 
?Szórakoztató DIY élmény:


A DIY könyv gerince olyan részekből áll, amelyeket össze kell szerelni, ez nem késztermék. Még akkor is, ha kezdő vagy, a színes kézikönyv lépésről lépésre végigvezeti Önt a miniatűr otthon befejezéséhez. Ez a készlet 14 év feletti emberek számára alkalmas. Ezért ez egy nagyszerű módja annak, hogy kommunikáljon tinédzserekkel és felnőttekkel, és inspirálhatja Önt arra is, hogy úgy tervezzen és építsen, mint egy igazi mérnök.


 
?TÖKÉLETES AJÁNDÉK:


Senki sem utasítana el egy ilyen kreatív és csodálatos ajándékot! Kifinomultabb, mint egy hagyományos kézműves termék. A DIY szórakozás élménye mellett díszként is használható. Vásárolja meg ajándékként családjának, barátainak vagy párjainak, hogy növelje az intimitást köztetek.


 
?Tippek:

A DIY könyv gerinckészletét szállítás előtt 100% -ban gondosan ellenőrizték, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a tartozékok teljesek és nem hiányoznak. Ha bármilyen kérdése van az összeszerelés során, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, bármilyen problémát a lehető leghamarabb megoldunk. Megjegyzés: A folyékony szilikon ragasztót és két elemet (AAA típus) a nemzetközi szállítási korlátozások miatt Önnek kell elkészítenie.


 
Műszaki adatok:


Termék neve: Su Dongpo élete

Ajánlott életkor: 14+

Pályák száma: 280

Méretek: 11*18*23 cm

A termék súlya: 0,8 kg


Használatos: kézzel készített, ajándék, dekoráció, gyűjtemény stb. Szerelmeseinek.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3D puzzle, DIY könyv gerinc, Su Dongpos élete, Cutebee, 280 darab" című hirdetést látja. (fent)