Betöltés...

3D mechanikus puzzle, fém, TimeForMachine, Luxus Roadster modell

Ár: 38.290 Ft

A Time for Machine több, mint egy koncepció. Ez egy kaland, amelyet a szenvedély hajt!
2017-től kezdődően a legösszetettebb és legelegánsabb modellkészleteket tervezik és fejlesztik, amelyek képzelet és szakértelem révén öltenek formát!
A Time For Machine modellkészleteket Ukrajnában tervezik, Lengyelországban és Kínában gyártják, és az Egyesült Államokban, az EU-ban, Kínában és számos más régió nagykereskedelmi beszállítóiban forgalmazzák.
Így olyan innovatív terveket hozhat létre, amelyek otthonát és munkahelyét a kreativitás világává alakítják! Célunk, hogy életre keltsük azt, amit a technológia felváltott: azt az örömöt, hogy valóban saját kezűleg hozhatunk létre valami rendkívülit!
Élményeket hozunk létre, nem csak gyűjteményeket!

SZABADSÁG. KÉSZSÉG. KÉPZELET
Rövid leírás:
Time for Machine - kiváló fémből készült modellek. Minden modell összeszerelhető a készletben található alkatrészekkel.
Minden modellhez részletes építési útmutató tartozik. Az útmutató oldalakon az összeszerelési lépések mellett megtalálja a szerző képregényeit. A képregények története egy idealistáé, aki egy csodálatos világba érkezik, ahol harmónia és bölcsesség uralkodik, és most meg akarja változtatni világunkat!
Fém mechanikai modell;
DIY önszerelő készlet;
Start / stop kar;
Szerelőszerszám/szerszámkészlet mellékelve.
TERMÉKLEÍRÁS:
Az izgalom nélküli luxus az arisztokrata nemesség jele. És ez a Luxury Roadsterről szól, amelyet a Bentley Speed Six ihletett - korának igazi versenyző szupersztárja. Szeretjük hallgatni fémes szívverését. Szeretjük saját kezűleg érezni felületének tökéletes fényét. Már hallotta a világ összes szavát: a szeretet suttogásait, gyengéd vallomásokat és kellemes fogadalmakat. És el kell ismernünk: ennek az autónak a kísértésének túl nehéz ellenállni!

A Luxury Roadster gumikerekekkel rendelkezik, hogy villámgyorsan haladjon, és lágy kanyarokat készítsen. Műbőrt és kiváló minőségű dekorációkat használtunk, hogy hangsúlyozzuk történelmi értékét.

Csomag méretei: 357х178х35 mm
Modell méretei: 210х85х65 mm
Tartalma: 4 lemez alkatrészekkel, 7 további darab, rugó, 4 gumi gumiabroncs, 4 darab sötétkék öko-bőr, fogó, reszelő, polírozó kendő, pamutkesztyű, utasítások
Anyaga: polírozott rozsdamentes acél
Darabszám: 146 db.
 
MI A KÜLDETÉSÜNK?
Alig várjuk, hogy a Time for Machine összeszerelő készletek teljes választékát kínálhassuk Önnek, beleértve a legújabb kiadott modelleket is.
A tizenévesek 50% -a úgy véli, hogy mobileszközök rabja. A szülők 69%-a és a tizenévesek 78%-a legalább óránként ellenőrzi eszközét.
A tizenévesek és a szülők 72% -a úgy érzi, hogy azonnal reagálnia kell a szövegekre, a közösségi média üzenetekre és más értesítésekre.
Tehát küldetésünk az, hogy segítsünk Önnek időt tölteni szeretteivel az eszközök helyett. Digitális. Azt is hisszük, hogy semmi sem helyettesítheti a saját kezű munka érzését!


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3D mechanikus puzzle, fém, TimeForMachine, Luxus Roadster modell" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: