Betöltés...

3D puzzle, DIY Book gerinc, Sea Hunter, Cutebee, 290 darab

Ár: 22.767 Ft

Vágj bele a tengeri kalandba a Sea Hunter DIY Book Nook készlettel


Merülj el a Sea Hunter DIY Book Nook készlet lenyűgöző világában, ahol a kreativitás és a képzelet találkozik, hogy elbűvölő és magával ragadó kézműves élményt nyújtson. Ezzel az aprólékosan megtervezett készlettel magával ragadó miniatűr jelenetet építhetsz, amely megragadja a tengeri felfedezés lényegét.

Engedje szabadjára kreativitását


Szabadítsd fel a benned rejlő művészt, miközben elindulsz a Sea Hunter Book Nook összeszerelési útján. A bonyolult részletek kidolgozásától a tenger szellemét idéző jelenetek megtervezéséig ez a készlet számtalan lehetőséget kínál kreativitásod és a részletekre való odafigyelésed bemutatására.

A kézművesség és a kaland találkozása


A precízen és gondosan kidolgozott Sea Hunter DIY Book Nook készlet kiváló minőségű anyagokat tartalmaz, amelyek biztosítják a tartósságot és a vizuális vonzerőt. Ahogy életre kelted a tengeri jelenetet, egy hajó fedélzetére kerülsz, körülvéve az óceán csábításával és a felfedezés izgalmával.

Hozz létre maradandó emlékeket


Azon túl, hogy kézműves projekt, a Sea Hunter DIY Book Nook készlet lehetőséget nyújt arra, hogy maradandó emlékeket szerezzen szeretteivel. Gyűjtsd össze családodat és barátaidat, hogy csatlakozzanak a kreatív folyamathoz, és osztozzatok a nevetésben és az örömben, miközben összeállítjátok és feldíszítitek ezt a magával ragadó miniatűr világot.


 
*Megjegyzés - A ragasztót és két elemet (AAA típus) Önnek kell előkészítenie, mivel légi szállításuk tilos.


 
Műszaki adatok:


— Név: Sea Hunter

— Ajánlott életkor: 14 év felett

— 1:24 méretarány

— Szerelési idő: 2-3 nap

— Összeszerelt termék mérete: 18 × 11 × 23 cm

— Tömeg: 1,1 kg


— Részletes színes használati utasítás.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3D puzzle, DIY Book gerinc, Sea Hunter, Cutebee, 290 darab" című hirdetést látja. (fent)