Betöltés...

3D mechanikus puzzle, gépkarabély AR-T, WT, Fa, 496 részes

Ár: 29.599 Ft





Mérnöki tökéletesség.



A modern fegyvereket minden elképzelhető módon továbbfejlesztik, hogy pontosan lőjenek. Annak érdekében, hogy az AR-T gépkarabéllyal való célzás biztonságos és valósághű legyen, mérnökeink gondosan elemeztek minden szempontot. Gyakorolhatja a céllövészetet, elsajátíthatja a harci taktikát és a céllövészetet.






Milyen jellemzők különböztetik meg az AR-T gépkarabélyt?



Az AR-T tokban számos interaktív alkatrész található, amelyek segítségével a puskát saját igényeihez igazíthatja. Ez növeli a játék során épített fa modell használatának realizmusát. A készlethez tartozik egy 12 töltényes tár, egy kereső a nagyobb pontosság érdekében, valamint a puskatok és a ravasz. A hét-nyolc méteres golyók tartománya alkalmas a lövészet gyakorlására.

Gyakorolhatod a lövészetet az AR-T gépkarabéllyal, egy testreszabható fa 3D modellel. Figyelembe véve az összes funkciót és funkcionalitást, amit adtunk neki, azt állíthatja, hogy ez a fegyver szakértőknek szól.

Gyakorolhatja a harci taktikát, kipróbálhatja a harci fegyverek kezelésének alapjait, és remekül érezheti magát barátaival versenyezve.

Az összeszerelt modell ötös nehézségi szinttel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy keményen kell dolgoznia az összeszereléshez. Az összeszerelés akár hat órát is igénybe vehet. Még a tapasztalatlan építők is befejezhetik ezt a projektet az egyes készletekben található világos utasításoknak és rajzoknak köszönhetően.

Az AR-T modell tartós rétegelt lemezből készül. Mielőtt a dobozba helyezné, az összeszerelő készlet minden alkatrészét aprólékosan csiszolják. Még ragasztó nélkül is összeállíthatja az alkatrészeket. Ennek eredményeként az építés szórakoztató és biztonságos lesz.


Versenyeket szervezhet és létrehozhat egy teljes katonai műveleti játékot, ha barátainak katonai műveleti játékuk van. Nekem is vannak ilyen lőfegyvereim. Ezenkívül előregyártott fa 3D modellt is kaphat magának. És bármikor megcsodálhatja a modellt.



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3D mechanikus puzzle, gépkarabély AR-T, WT, Fa, 496 részes" című hirdetést látja. (fent)