Betöltés...

35 darabos összecsukható, hordozható öltözőszoba - játékbabával, cipőkkel, ruhákkal és sok más divatos kiegészítővel (BB-10316)

Ár: 25.990 Ft

Ez a játék ruhásszekrény minden  kislány álma . Külsőleg úgy néz ki, mint egy  házikó . Viszont az  ajtók kinyitása után  elénk tárul egy komplett  ruhásszekrény . A  gardrób  tele van szebbnél szebb  ruhákkal  és  divat kiegészítőkkel . A ruhásszekrény  praktikus füllel  készült a könnyebb  hordozás  érdekében. Öltöztesd a babádat mindig  divatosan  ennek a nagyszerű szekrénynek a segítségével! Kislányod imádja a babákat és legszívesebben mindenhova magával vinné? Lepd meg ezzel az egyedülálló játékkészlettel, melyben a baba mellett számos ruhát és kiegészítőt találsz. A készlet fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt, valamint alapvető tevékenységekre tanítja meg, mint a rendszerezés. A játék végeztével pedig mindent egy helyre pakolhat, így semmi sem kallódik el a későbbiekben.    Hatalmas öltözőszoba készlet babával   Garantált szórakozás a kislányok számára   Részletes kidolgozás, élénk színek Leírás: szín: többszínű anyaga: műanyag gardrób méretei (magasság/szélesség/mélység): 38 x 32 x 11 cm baba magassága: 31 cm súlya: 1,3 kg súlya a csomagolással együtt: 1,7 kg A csomag tartalma: 1 db baba 1 db szőnyeg 8 db ruha 7 pár cipő 2 pár szemüveg 8 db akasztó 3 db táska 1 db tükör 1 db fésű 1 db fiókos szekrény 1 db zárható bőrönd 1 db zárható ház

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.23
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "35 darabos összecsukható, hordozható öltözőszoba - játékbabával, cipőkkel, ruhákkal és sok más divatos kiegészítővel (BB-10316)" című hirdetést látja. (fent)