Betöltés...

Kétszemélyes kerti, pamut függőágy 2db párnával, 200x150 cm méretben, fehér

Ár: 23.990 Ft

Kétszemélyes kerti, pamut függőágy 2db párnával, 200x150 cm méretben, fehér 



Ez a rendkívül kényelmes és funkcionális függőágy lehetővé teszi, hogy kellemes körülmények között pihenjen. Hatalmas méretének köszönhetően, megoszthatja a szabadban való pihenés örömét egy szerettével. Tökéletes lesz a kertben, a teraszon, az erkélyen még akár a szobában is!


A függőágy különleges, rendkívül tartós pamutszövéssel készült. A kellemes tapintású légáteresztő anyag megfelelő szellőzést tesz lehetővé, ami nagy kényelmet biztosít a forró napokon történő használat során. A rendkívül rugalmas anyagnak köszönhetően a függőágy tökéletesen illeszkedik a használója testének alakjához, így a pihenés még kellemesebb lesz. Ezenkívül az anyag, amelyből készült, mosógépben is mosható.


Annak érdekében, hogy maximális kényelme legyen, a készlet két kényelmes párnát is tartalmaz, amelyek puha támaszt nyújtanak pihenés közben.


Annak köszönhetően, hogy a függőágy fából készült kereszttartókkal rendelkezik - úgy bontható ki, mint egy ágy. Napozhat benne, olvashat és megfigyelheti a környezetet anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy kiesik. Tökéletes a kertben, a teraszon való állandó elhelyezéshez.


Tulajdonságok: 




Kültéri függőágy
Szín: fehér
Anyag: pamut, műanyag, fa
Max. terhelés: 150 kg / 2 személy
Anyagméret: 200×150 cm
Méretek: 340×150 cm


A csomag tartalma:



1 db függőágy
2 db kispárna




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.22
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kétszemélyes kerti, pamut függőágy 2db párnával, 200x150 cm méretben, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP