Betöltés...

Bababútor készlet babaházhoz - 22 db

Ár: 9.190 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

XL BABABÚTOR SZETT - egy babaház és a benne lévő hely berendezése a leendő lakóknak sok kislány álma. Minden játékhoz megfelelő díszletre van szükség. Egy bútor készlet valósághűbbé teszi a játékot, és a gyermek képzelete még magasabbra szárnyalhat. A bútorok fehér és rózsaszín színekben pompáznak, ami biztosan minden lánynak tetszeni fog

22 DARABOS KÉSZLET - ennek az egyedülálló készletnek köszönhetően gyermeke könnyedén berendezheti az egész babaházat. A készlet fából készült bútorokat tartalmaz a konyha, a nappali, a hálószoba, a fürdőszoba és az étkező számára. A nappali bútorai közé tartozik: egy kanapé, két fotel, egy lámpa és egy dohányzóasztal. A fürdőszobában elhelyezhetünk: egy fürdőkádat, egy mosdókagylót tükörrel és egy WC-t. A konyha felszerelhető: hűtőszekrény, sütő páraelszívóval, szekrény mosogatóval és egy nagy polccal, míg az étkezőben egy nagy asztal négy székkel.

FÁBÓL KÉSZÜLT- a fából készült játékok időtálló ajánlatot jelentenek, amely minden gyereknek örömet okoz. A fa klasszikus szépsége és tartóssága mindig is nagy megbecsülésnek örvendett, ráadásul természetes színben és festve is jól mutat, és annak köszönhetően, hogy a játék fából készült, minden gyermek számára biztonságos. A természetes alapanyag azt jelenti, hogy még ha a gyermek a szájába is veszi a játékot, akkor sem érintkezik mesterséges anyagokkal.

MOZGATHATÓ ELEMEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK - a szekrények, a hűtőszekrény és más bútorok mozgatható elemekkel rendelkeznek, amelyek valósághűvé teszik a játékot. Minden a részletekre odafigyelve és lányos színekben készült. A fabútorok gyakorlatilag minden gyártó babaházainak belsejébe illeszkednek.
MŰSZAKI ADATOK:


Szín: fehér és rózsaszín
Anyag: fa
Elemek száma: 22
Méretek a csomagolásban: 21 x 21 x 14cm
Súly: 1,1 kg
Súly a csomagban: 1,2 kg
TARTALOM:



Asztal
Lámpa
Fotel x2
Kanapé
Tv a szekrényen
Hűtőszekrény
Tűzhely páraelszívóval
Mosogató sütővel
Szék x3
Asztal
Hálószoba ágy
Szekrény x2
Lámpa x2
Mosdóasztal
Mosdókagyló
Fürdőszoba
Wc




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Bababútor készlet babaházhoz - 22 db" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések