Betöltés...

WPL B-36 távirányítós RC katonai teherautó méretarány 1:16 17346

Ár: 39.460 Ft

WPL B-36 távirányítós RC katonai teherautó méretarány 1:16
Szeretnénk bemutatni Önnek egy szokatlan modellt - a WPL B-36 katonai teherautót. Ezt a lenyűgöző, 1:16-os méretarányú járművet az off-road rajongók számára készítették, különösen azoknak, akik szeretik a katonai motorozást. 
Ez a modell nem csak esztétikai öröm a szemnek, hanem a funkcionalitás és a valósághű dizájn tökéletes kombinációja is. Négykerék-hajtással, egyenletes súlyelosztással, teljes felfüggesztéssel és periderm gumiból készült terepgumikkal szerelve rendkívüli tapadást és stabilitást garantál nehéz terepen és mászásban.
A 2,4 GHz-es adó garantálja a nagy interferenciaállóságot és a jármű azonnali reagálását az Ön parancsaira. A szuperfényes LED-es fényszórók tökéletesen eloszlatják a sötétséget éjszakai vezetés közben, a beépített tartók pedig megkönnyítik a világítás módosítását, lehetővé téve a jármű saját igényeinek megfelelő testreszabását.  Sőt, a kabinajtók kinyílnak, ami valósághűséget és további interakciós elemet ad a modellel.
A WPL B-36 katonai teherautó egyedi és valósághű megjelenése minden bizonnyal tetszeni fog a távirányítós modellek minden rajongójának. Ezenkívül a készlet a járműre ragasztható matricákat is tartalmaz, amelyek hitelesebbé teszik a jármű megjelenését, és lehetővé teszik a jármű megjelenésének testreszabását.
Ezért ez a modell tökéletes egyedülálló ajándék gyerekeknek és tinédzsereknek, és lenyűgöző utazásra ösztönöz a katonai kalandok világába.
Kezdje el egyedülálló katonai terepjáró kalandját még ma! 
A teherautó egy 7,4V-os 500mAh-s akkumulátorral működik  , amely a készlet részét képezi. Az akkumulátorhoz töltő is tartozik.
A távirányító 2x 1,5V AA elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz.
Teherautó méretei:
42 cm x 20 cm x 14,5 cm 
A csomag mérete:
48 cm x 22,5 cm x 16,5 cm 
CE tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel az EN71 szabványnak . 8 év feletti gyermekek számára készült
 

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "WPL B-36 távirányítós RC katonai teherautó méretarány 1:16 17346" című hirdetést látja. (fent)