Betöltés...

Kerti ház 7412

Ár: 77.600 Ft

Forró napokon jól jön egy kis árnyék a kertben játszva. A gyermekek imádják, ha kicsi rejtekhelyeik vannak, ahol őrzik kincseiket. A kihajtható Kerti ház remek játék, amely ötvözi ezeket a funkciókat. Nagy méreteinek köszönhetően remek menedék lesz naptól védve játszó gyermekei számára, lehetővé téve, hogy kedvenc játékaikat is tárolják benne, amelyeket éppen nem használnak.
A ház napfénynek és időjárási körülményeknek ellenálló anyagból készül, így esőben és melegben egyaránt gond nélkül kint tárolható. A nyaralóba nagy, világos, szélesre nyíló ajtókon juthatunk be. A ház oldalán nagy, nyitható redőnyökkel ellátott ablakok, hátul pedig egy kerek ablak található. A hátsó fal alsó részén egy kis bejárat van egy macska vagy kutya számára, amely elhelyezkedése miatt lehetővé teszi a megfelelő légkeringést is a ház alsó részeiben.
A ház alkalmas kül- és beltéri használatra. Méretei lehetővé teszik a 2 évesnél idősebb gyermekek számára a kényelmes és biztonságos játékot. A ház rendelkezik CE tanúsítvánnyal, amely bizonyítja anyagának kiváló minőségét.
A ház méretei:
120 cm x 113 cm x 111 cm
A csomag méretei:
140 cm x 115 cm x 12 cm A
csomag súlya:
13 kg

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kerti ház 7412" című hirdetést látja. (fent)