Betöltés...

Skate Pro kétkerekű kaszkadőr roller fekete-kék színben 65 cm

Ár: 27.399 Ft

A Skate Pro kétkerekű kaszkadőr roller azoknak a felszerelése, akik szabadstílusú rollerezéssel szeretnék kezdeni a kalandot. A T-alakú kormánykerék 360°-ban elfordul, így különféle mutatványokat és trükköket hajthat végre. A gumi markolat a kormánykerék használatának kényelméért és biztonságáért is felelős. Az optimális méretű gumikerekek tökéletes tapadást biztosítanak a talajhoz.

A roller lábának csúszásmentes platformja van, amely kényelmes tartást és biztonságot nyújt a dinamikus gurulás során. A roller lábfékkel van felszerelve.

Műszaki adatok:

- Ø 9,5 cm x 2 cm átmérőjű kerekek

- ABEC 5 csapágy

- kormánykerék szélessége 48 cm

- kormány magassága a talajtól 80 cm

- 360 fokos elforgatási tartományú kormánykerék

- strapabíró gumi kormányfogantyúk

- méretei: a robogó hossza kb. 65 cm

- fedélzet hossza kb. 48 x 10 cm

- súly 2,5 kg

- maximális felhasználói súly 100 kg

Figyelmeztetések:

Védőfelszerelés használata javasolt.

Ne használja forgalomban.

A Skate Pro stunt roller egy speciális roller, amelyet mindenféle trükk és mutatvány végrehajtására terveztek, különösen parkokban és gördeszkaparkokban . Van benne pl. nagyméretű, csúszásmentes felületű tábla, tartós anyagokból. A Skate Pro roller hosszú deszkával rendelkezik, amely nagyobb irányítást tesz lehetővé gurulás közben, és jobb stabilitást trükkök végrehajtása során.

Csomagolás mérete: 65 x 60 x 11 cm

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Skate Pro kétkerekű kaszkadőr roller fekete-kék színben 65 cm" című hirdetést látja. (fent)