Betöltés...

Játék kerámiakészítő szett kis fazekasoknak rengeteg kiegészítővel - fejleszti a kreativitást, a koncentrációt és a kézügyességet (BBJ)

Ár: 8.490 Ft

Szeretnétek valami igazán kreatív elfoglaltságot, ami nem csak mókás, de készségeiteket is fejlesztheti? Akkor a kerámia készítő szett a legjobb választás számotokra! Ez a zöldeskék készlet mindent tartalmaz, amire szükségetek van ahhoz, hogy elkészítsétek saját kerámia tárgyaitokat, mint például bögréket, vázákat, tányérokat és még sok mást. A legjobb része azonban az, hogy az elkészült tárgyakat ki is festhetitek, így egyedi és személyre szabott darabokat készíthettek, amikkel meglephetitek barátaitokat, vagy családtagjaitokat. A készletben egy mintázó állványt találtok, amely segít nektek a kerámia tárgyaitok kialakításában, így fejleszthetitek a finommotorikus képességeiteket és a kreativitásotokat is. A mintázó állvány mellé 4 db láb, 3 féle mintázó, 1 db agyag vágó damil, 2 db egyet (egy lapos és egy hegyes) és 2 csomag agyag tartozik. A készlet mérete: 11,5x23x25,5 cm, a mintázó korong átmérője pedig 14,5 cm. A csomag nem tartalmazza az 4 db AA elemet, amelyekkel az állvány működik. A kerámia készítő szett ideális választás gyerekeknek, akiket érdekel a kreatív alkotás, és szeretnék fejleszteni a kézügyességüket. Az agyagozás és a kerámia készítés varázslatos világa így könnyedén elérhetővé válik számukra, ráadásul az elkészült darabokkal nagy örömet okozhatnak az egész családnak. Vásároljátok meg a kerámia készítő szettet még ma, és érezhetitek, ahogy az alkotás és a kreativitás segít boldogabbá tenni a mindennapjaitokat! A csomag tartalma: 1 db korongozó állvány 4 db láb az állványhoz 3 féle mintázó 1 db agyag vágó damil 2 db egyet (egy lapos és egy hegyes) 2 csomag agyag Főbb jellemzők: Kerámia készítő szett Festékekkel és mintázó állvánnyal Segít a finommotorikus képességek fejlesztésében és a kreativitás növelésében 4 db AA elemmel működik (nem tartozék) Bögréket, vázákat, tányérokat stb. készíthettek vele Mérete: 11,5x23x25,5 cm Mintázó korong átmérője: 14,5 cm 6 éves kortól ajánlott

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Játék kerámiakészítő szett kis fazekasoknak rengeteg kiegészítővel - fejleszti a kreativitást, a koncentrációt és a kézügyességet (BBJ)" című hirdetést látja. (fent)