Betöltés...

Shoot contest - célbalövő társasjáték 2 játékos részére - fejleszti a kézügyességet, a reflexeket és a koncentrációt (BBLPJ)

Ár: 4.990 Ft

Asztali célbalövő játék - 2 játékos: egyedülálló élmény a sport és szórakozás világában! A Shoot contest - célbalövő társasjáték 2 játékos részére egy olyan játék, ami nem csupán egy asztalon zajló játékélményt ígér, hanem egy valódi kihívást és izgalmat két játékos számára. Ez az ajándék tökéletes választás mindazonoknak, akik szeretik a versenyt, az ügyességi játékokat, és együtt szeretnék élvezni a játék örömeit. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy a sportot és szórakozást egy asztali játék keretein belül is átélhesse! Jellemzők: 2 játékos rendszer: ez a játék kifejezetten két játékos számára tervezett, így garantáltan nemcsak önfeledt szórakozást kínál, de egy valódi versenytársi élményt is a barátok vagy családtagok ellen. Tökéletes ajándék: ha valami egyedit és szórakoztatót keres ajándékba, akkor a célbalövő társasjáték a tökéletes választás. A két játékos lehetősége egy valódi közös élményt teremt, és a játék sokszínűsége mindenkit le fog nyűgözni. Könnyű kezelhetőség: a játék egyszerűen kezelhető és játszható, így a kezdő játékosok is azonnal élvezhetik. Nincsenek bonyolult szabályok vagy felesleges gombnyomkodások, csak tiszta, egyszerű és élvezetes játék. Gyors összeszerelés: a gyors és egyszerű összeszerelés lehetővé teszi, hogy rögtön nekilássanak a játéknak. Nincs szükség órákig tartó szerelésre vagy felesleges keresgélésre a megfelelő alkatrészek után. Csak egyszerűen szerelje össze, és már indulhat is a játék! Kiváló minőség: a játék tervezése során a minőség és a tartósság volt a fő szempont. Az erős alapanyagok és a precíz kidolgozás garantálják a hosszú élettartamot, így hosszú órákon keresztül élvezhetik a játék örömeit. Előnyök: Kiváló módja az interaktív időtöltésnek és a szórakozásnak. Fejleszti a kézügyességet és a reakcióidőt. Barátságos versenyzési lehetőség két játékos számára. Könnyű tanulni és játszani, így ideális mind a gyerekek, mind a felnőttek számára. Kompakt és könnyen hordozható, így bárhová magával viheti. A Shoot contest - célbalövő társasjáték 2 játékos részére nem csak egy játék, hanem egy valódi élmény. Szerezzen be egyet még ma, és élvezze a sport és szórakozás egyedülálló kombinációját az otthona kényelmében!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Társasjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Shoot contest - célbalövő társasjáték 2 játékos részére - fejleszti a kézügyességet, a reflexeket és a koncentrációt (BBLPJ)" című hirdetést látja. (fent)