Betöltés...

5 színű fluoreszkáló körömlakk szett kislányoknak - könnyedén eltávolítható, egészségre ártalmatlan, sötétben világító neon színű körömlakk készlet (B

Ár: 3.290 Ft

Különleges ajándékötlet gyermeked számára - a fluoreszkáló körömlakk szett! Ebben az öt színben pompázó készletben a legmenőbb és legdivatosabb színek találhatóak meg, melyek ragyogóan fluoreszkálnak a sötétben. Ha szeretnéd, hogy kislányod körmének minden pillanata különleges legyen, akkor a fluoreszkáló körömlakkokkal tuti nem nyúlsz mellé! Az általunk kínált körömlakkok a legbiztonságosabbak a piacon. Káros anyagokat nem tartalmaznak, így használatuk teljesen biztonságos. A lepattogásmentes és könnyen felvihető formula garantálja a kislányod elégedettségét. A körömlakkok UV fényben még intenzívebb hatást keltenek, így még inkább kiemelkedhet gyermeked körmének szépsége. Legyen szó születésnapokról, gyerekzsúrokról vagy bármilyen más alkalmakról, a fluoreszkáló körömlakk szettünk minden kislány kedvence lesz! A fluoreszkáló körömlakkok eltávolítása könnyű és egyszerű, így nem kell aggódnod a köröm károsodása miatt. Használata 3 éves kortól ajánlott, így a készlettel az egész család számára kínálunk kreatív szórakozást. A készlet főbb jellemzői: Fluoreszkáló körömlakk szett gyerekeknek 5 különböző szín Káros anyagok nélkül készült Lepattogásmentes és jól terül a körmök felületén Könnyen eltávolítható Ajánlott 3 éves kortól Ne habozz tovább, és add meg kislányodnak a lehetőséget, hogy kifejezze önmagát a legmenőbb körmökkel! Vásárold meg most a fluoreszkáló körömlakk szettet, és garantáltan mosolyt csalhatsz az arcára.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "5 színű fluoreszkáló körömlakk szett kislányoknak - könnyedén eltávolítható, egészségre ártalmatlan, sötétben világító neon színű körömlakk készlet (B" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: