Betöltés...

Kinyitható játék repülő kivehető utasokkal, stewardess-sel, – fény és hangeffektekkel, 360°-os fordulatokat vesz, rózsaszín (BBJ)

Ár: 6.990 Ft

A műanyag játékrepülő átlátszó ablakain keresztül szemmel tarthatod az utasaidat, a kivehető figurák között találsz 2 db utast és egy stewardesst, az utasok a repülőgép üléseire ültethetők, a légiutaskísérő hölgy pedig a repülő elején lévő részbe tehető, hogy tájékoztassa az utasokat a fontosabb repülési tudnivalókról. Ez a szuper játék repülő a 3 db figurával, fény és hanghatásokkal fokozza a játékélményt, valamint 360°-os fordulatokat is vesz, fejleszti a fantáziát és a képzelőerőt, 3 éves kortól ajánlott. Főbb jellemzők: Kinyitható játék repülő Kivehető utasokkal 3 db figura 2 db utas és 1 stewardess Átlátszó ablakok Fény és hangeffektek 360°-os fordulatokat vesz Mérete: 26 x 22 x 14 cm

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kinyitható játék repülő kivehető utasokkal, stewardess-sel, – fény és hangeffektekkel, 360°-os fordulatokat vesz, rózsaszín (BBJ)" című hirdetést látja. (fent)