Betöltés...

3D puzzle, Éjszaka az Eiffel-torony felett, RoLife, 164 részes

Ár: 17.223 Ft

3D fa puzzle, Éjszaka az Eiffel-torony felett, 164 részes

A párizsi Eiffel-torony építése óta ennek az európai fővárosnak a szimbóluma. 330 méter magas, 41 évig volt a világ legmagasabb épülete, 1889-es befejezésétől 1930-ig, amikor a New York-i Chrysler épület megfosztotta trónjától. Az évek során a Vaslady, ahogy a franciák szeretettel hívják, nemcsak a párizsi táj kiemelkedő jellemzőjévé vált, hanem a francia kultúra szimbólumává is.


Pompájának és szépségének megőrzése érdekében tervezőink teljes mértékben tiszteletben tartották az eredeti modell kialakítását azáltal, hogy megismételték ikonikus csipkés architektúráját, valamint 4 részből álló szerkezetét. Ez a fából készült puzzle még a színek tekintetében is hű marad az eredetihez, rozsdás kovácsoltvas megjelenéssel. A négy világítási mód azonban onirikus és romatikus megjelenést kölcsönöz neki, a szerelem városa szerint.


4 világítási mód A modellnek 4 típusú világítása van: állandó, hullámos, ritmikus és impulzusos. A lámpák bekapcsolásához csatlakoztatnia kell a makettet egy áramforráshoz USB C kábellel (a csomag nem tartalmazza). A kapcsoló ismételt megnyomásával megváltoztathatja a világítási módot.


A város térképe Az épület alján Párizs térképe és a város neve háromdimenziós betűkkel van írva.



 

Műszaki adatok:


Ajánlott életkor: 14+ év

Szerelési méretek: 220 * 213 * 530 mm

Anyagok: Kiegészítők, Gumiszalagok, Fa

Nehézség: 3/5


Szerelési idő: 3 óra


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3D puzzle, Éjszaka az Eiffel-torony felett, RoLife, 164 részes" című hirdetést látja. (fent)