Betöltés...

3D Puzzle Mechanic, Lyra da Vinci, WT, Fa, 227 darab

Ár: 31.685 Ft





Az emberi lélek legmélyebb részeit a zenén keresztül lehet megérinteni.


A híres gondolkodó, Da Vinci játszotta a líra, egy különleges hangszert. Jellegzetes volt finom hangjában és kínos testösszetételében.


Úgy döntöttünk, hogy megépítjük a jól ismert hangszer kis változatát. A hangszer belső funkciói láthatóak lesznek az Ön számára.











Két húr alkotja modellünk feszítőrendszerét.


A fogaskerekek működése és a billentyűleütések eredményei láthatók.


A da Vinci Lyra azért készült, hogy a tervezők működés közben is megfigyelhessék a húrrendszert. Használhatja a hangszert, és hallhatja, hogyan bocsát ki hangokat az Ön számára!

Szeretsz vintage hangszereken játszani és érdekes rejtvényeket megoldani? Ügyeljen a Lyra da Vinci összeszerelésére, egy 3D nyomtatott fa másolatra, amelyet kifejezetten mi készítettünk. Minden zenei és tudományos rajongó örömére reprodukáltuk a Leonardo da Vinci által létrehozott híres hangszert.


 
Kétszázhuszonhét alkatrész alkotja a fa modell összeszerelő készletét. A teljes modellt 3-4 órán belül össze kell szerelni. Modellünk alkatrészei teljes egészében tartós rétegelt lemezből készülnek. A környezetet ez egyáltalán nem befolyásolja.


 
Az utasítások biztosítják, hogy az összeszerelési folyamat szórakoztató és élvezetes legyen.


 

A Da Vinci Lyra személyes vásárlásokra és ajándékokra egyaránt elérhető. Mindenki, aki szereti a zenét, Leonardo da Vincit és a különleges rejtvények megoldását, értékelni fogja az ilyen ajándékot. Miután összeszerelte a modellt, játszhat vele, vagy kiállíthatja egy polcon.



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3D Puzzle Mechanic, Lyra da Vinci, WT, Fa, 227 darab" című hirdetést látja. (fent)