Betöltés...

3D mechanikus puzzle, ékszerdoboz 15 Swarovski kristályokkal, WT, fa, 192 darab

Ár: 15.310 Ft

Ősi idők óta dobozokat használnak értéktárgyak tárolására. Században kiválaszthat egy olyan terméket, amely teljes mértékben megfelel az Ön ízlésének és igényeinek.

Az ékszerdobozt a Swarovski® briliáns kristályokkal rakta ki, és ideális megoldás ékszerek, értéktárgyak vagy apró kozmetikumok tárolására - semmi sem vész el vagy sérül meg!

A dobozt egyetlen gombnyomással nyithatja meg. Ugyanakkor mind a 7 rekesz kinyílik, feltárva a luxus világát. A belső tér nagyon jól tagolt, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálja a keresett ékszereket. A doboz bezárásához csak le kell engednie a fedelet, és az összes darab összeadódik.

A modellt bonyolult keleti minta díszíti, ami a Seherezádé varázslatos estéit juttatja eszünkbe.  A doboz hasznos és dekoratív modell, és minden helyzetben inspirált ajándék lesz.


 
• A készlethez világos, egyszerű és nagyon részletes útmutató tartozik illusztrációkkal.

• A Wood Trick modellek teljesen természetes fákból készült, biztonságos és környezetbarát fából készülnek, toxinok vagy ragasztók hozzáadása nélkül.

• Még a gyerekek is játszhatnak a WoodTrick 3D fa puzzle-kkel, bár javasoljuk a szülői felügyeletet.

Minden Wood Trick modell:

• fejleszti a kreatív gondolkodási készségeket,

• elősegíti a kritikus gondolkodási készségeket,


• fejleszti a problémamegoldó és érvelési készségeket.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3D mechanikus puzzle, ékszerdoboz 15 Swarovski kristályokkal, WT, fa, 192 darab" című hirdetést látja. (fent)