Betöltés...

Szerelhető teherautó távirányítóval

Ár: 12.000 Ft

Egy építőipari jármű a kis barkácsolás szerelmeseinek. A járművet különböző elemekből kell összeállítani, a csavarokat és a szerszámokat tartalmazza a csomag.

A játék 3 éves kortól gyermekeknek ajánlott.

A jármű teljesen szétszerelhető és újra összerakható. A készlet tartalmaz egy kézi csavarhúzót és egy mechanikus csavarhúzót, amely egyben a jármű vezérlőpanelje is.

Csavarhúzó üzemmódban az óramutató járásával megegyező és az óramutató járásával ellentétes irányba forog a csavarok kicsavarásához és meghúzásához.

Annak érdekében, hogy a jármű elindulhasson, a csavarhúzóval ellátott panelt át kell helyezni a teherautóba. Ekkor aktiválódik a távirányító és a teherautó közötti kapcsolat. Előre és hátra lehet vezetni vele az autót.

A jármű oldalán gombok vannak a zene, valamint a jármű előre és hátra mozgásának aktiválásához; a lámpák is villognak. A teherautó emelt és süllyesztett pótkocsival is rendelkezik. A csavarhúzót 2 x AA 1,5 V-os elem táplálja (nem tartozék), a kocsit 3 db AA 1,5 V-os elem táplálja (nem tartozék). Jó szórakozást kívánunk!

Készlet tartalma:

távirányító és fúró / meghajtó
kezelőpanel fúrógép-vezető és teherautó számára egyszerre
kézi csavarhúzó
járműalkatrészek
útmutató
Méretek:

teherautó kb. 25 x 13 x 15,5 cm
távirányító kb. 17 x 13 x 4,5 cm
csomagolás kb. 49 x 28 x 17 cm


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Szerelhető teherautó távirányítóval" című hirdetést látja. (fent)