Betöltés...

Amewi 4x4 HUMVEE Amerikai Katonai Távirányítható autó - Terepmintás

Ár: 370.930 Ft

Részleges fémből készült műszaki remekmű, mint csodálatos skálázó, sok kiegészítő alkatrészrel és számos részlettel. Futásra kész (RTR). Ez a nemes 1:10 méretarányú jármű új mércét állít fel a részletekre való hihetetlen odafigyeléssel és a nagyszerű technológiával. A modell lenyűgözi a tökéletes fényezést, a 2 sebességes kézi sebességváltót, a teljesen védett futóművet, a vízálló elektronikát és számos opcionális tartozékot, például hang- vagy fénymodulokat.
Ennek a terepjárónak a szériafelszereltségét képezik a portáltengelyek és a mérleg alváz teljes mérleg alvázzal. Minden ajtó kívülről könnyen nyitható és a belső tér is teljesen kidolgozott (még az ülések is gumírozott felülettel vannak ellátva) A csomagtérajtó 2 db fém lengéscsillapítóval van felszerelve, melyek nyitva tartják a fedelet. A motorháztető még 2 fém oldalsó zárral is fel van szerelve. Alul van egy mérleg motor próbabábu és a vevő 16 csatornával. Az adóról a következő funkciók is vezérelhetők (szintén 16 csatornás): fény, hang, füst, csörlő, kormányzás (többtengelyes kormányzásnál) stb. Van még néhány szabad csatorna, ahol egy vagy más opcionális kiegészítő később is hozzáadható. A tetőn egy nyíló nyílás található a géppuskás számára.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Amewi 4x4 HUMVEE Amerikai Katonai Távirányítható autó - Terepmintás" című hirdetést látja. (fent)