Betöltés...

Autó R/C BMW Z4 Roadster Rastar 1:24 Sárga 4666

Ár: 12.190 Ft

Távirányítós autó vásárlásakor nagyon fontos, hogy az a lehető legjobb minőségű legyen. Ebben az esetben érdemes megfontolni egy licencelt járművet - például a Rastar BMW 4 Roadster kompakt változatát sárga színben. A járművet a jól ismert BMW autógyár licencelte, ami garantálja az anyagok nagyfokú tartósságát és az eredeti tökéletes reprodukcióját.
A távirányítható BMW Z4 Roadster határozottan tisztességes játék. Meglehetősen kis mérete ellenére a kezedben érzed a súlyát - ennek köszönhetően az autó menet közben stabilan a talajon marad, nem viselkedik üres kagylóként. Az eredeti kiváló reprodukciójának köszönhetően az autó tele van olyan részletekkel, mint a finoman formázott ajtókilincsek, légbeömlők és még a kerekeken lévő miniatűr BMW logó is!
A BMW Z4 Roadstert egy praktikusan formázott távirányítóval irányíthatod, amely kényelmesen elfér mind a kisebb gyermek-, mind a nagyobb felnőtt kezekben - a szülők örömmel fogják irányítani ezt a szédületes gépet! A távirányító 27 MHz-es frekvencián működik, ami folyamatos működést biztosít hirtelen jelvesztés nélkül.
Az autó 6-7 km/h sebességet ér el.
BMW Z4 Roadster távirányítós autó
Gyártó: BMW
Szín: Sárga
Modell méretaránya: 1:24
Maximális sebesség: 8 km/h
Távirányító típusa: 27 MHz
További jellemzők: Fények
A játék működéséhez 5 darab AA elemre van szükség - 3 elem az autóhoz, 2 elem a távirányítóhoz. Az elemeket a készlet nem tartalmazza.
A jármű méretei: A jármű mérete: 22cm x 10cm x 5cm
Csomagolási méretek: 38 cm x 12 cm x 10 cm

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Autó R/C BMW Z4 Roadster Rastar 1:24 Sárga 4666" című hirdetést látja. (fent)