Betöltés...

143 részes művész rajz és festőkészlet praktikus fiókos fa bőröndben

Ár: 9.990 Ft

143 részes művész rajz és festőkészlet praktikus fiókos fa bőröndben 



Ez a rajzoláshoz és festéshez való művész készlet az eszközök hatalmas választékát öleli fel, amelynek köszönhetően gyermek és felnőtt egyaránt rendkívül kreatív, fantáziadús és eredeti műalkotásokat hozhat létre. A készlet egy praktikus, zárható és fogantyúval ellátott fa bőröndben lett összeállítva. Ezáltal a készlet szállítása kényelmes és nagyon egyszerű. A készlet speciális rekeszekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az egyes elemek gyors és könnyű elérését, miközben biztosítják azok védelmét és rendben tartását.


Az alapvetően gyermekeknek szánt művészeti készlet korosztálytól, nemtől függetlenül használható. Fiatalabb és idősebb gyermekek, illetve felnőttek egyaránt használhatják. A készlet otthoni és iskolai szórakozásra egyaránt kiváló.


A művészeti készlet 143 elemet tartalmaz, többek között: 60 viaszkrétát, 24 pasztellkrétát, 24 zsírkrétát, 24 vízfestéket, 2 ecsetet, hegyezőt, 2 db csiszolópapírt, radírt, két-két darab HB és 2B ceruzát. Az elemek ilyen hatalmas választéka fejleszti a művész fantáziáját, és biztosan kreatív alkotásokat fog létrehozni.


Tulajdonságok:



143 részes készlet
Hatalmas eszköz és színválaszték
Praktikus zárható bőröndben, fogantyúval
Speciális rekeszek
Kényelmesen szállítható
Anyag: fa
Méretek: 23×37,5×8 cm
Súly: 1.96 kg


A csomag tartalma: 




1 db bőrönd
60 db viaszkréta,
24 db pasztellkréta
24 db ceruza
24 db vízfesték
2 db ecset
1 db hegyező
1 db radír
2 db csiszolópapír
2 db HB ceruza
2 db 2B ceruza
Kifestő füzet




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "143 részes művész rajz és festőkészlet praktikus fiókos fa bőröndben" című hirdetést látja. (fent)