Betöltés...

Kaszkadőrautó RC-vel

Ár: 15.183 Ft

Kaszkadőrautó RC-vel

Ezzel a kaszkadőrgéppel éld át az igazán szokatlan és akciódús utazást! Felborult az autó? Nem gond! Egyszerűen folytatja útját!

Funkciók:
- A készlet tartalma: 1 autó, 1 távirányító, 1 USB kábel és 1 akkumulátor.
- Az autó 360 fokos pörgetésekkel, gyors mozgással és pörgetéssel rendelkezik, mindennel, ami egy kis adrenalinra vágyó autóversenyzőnek szükséges. Ennek a kaszkadőrautós modellnek két oldala van, ütésálló és könnyen használható a gyerekek által épített akadályversenyeken. Az autó speciális mechanizmussal van felszerelve a kerekeken és a testén belül, hogy 360 fokkal elfordulhasson és elfordulhasson. A minőségi műanyagból készült autó karosszériáján egy jelző LED van elhelyezve. Aerodinamikai alakja alkalmas mutatványokra és sebességekre.
- A 2,4 GHz-es távirányító stabil kapcsolatot és jó vezérlést biztosít két joystick segítségével. Segítségével a gépet pontosan és könnyedén vezérlik. A bal oldali joystick vezérli az előre és hátra mozgást, és a jobb joystick segítségével az autó 360 fokos forgást hajt végre.
- A kerekek gumi sínekkel vannak ellátva, amelyek jó tapadást biztosítanak.
- A jármű alkalmas beltéri és kültéri mutatványokra.
- Az autó 3,7 V-os akkumulátort használ, USB-kábellel történő töltéssel. A távirányító 2 x AA 1.5V elemmel működik (nem tartozék). Az elemeket a polaritás figyelembevételével a megfelelő helyzetbe kell állítani. Az elemtartónak tisztának kell lennie. A lemerült elemeket a hatályos szabályoknak megfelelően cserélik ki és hasznosítják újra. Ha a játékot hosszú ideig nem használja, vegye ki az elemeket az újbóli felhasználásig.
- A játék fejleszti az ügyességet, a motoros készségeket és a tájékozódást, valamint pihentető és kalandos időt kínál a pályákon.
- Csomagolás: kartondoboz ablakkal.

Autó mérete: 13.5x17.5x6.5 cm
Távirányító mérete: 10x10x4 cm
USB-kábel hossza: 46 cm
Termék mérete a csomagban: 32.7x8x23.7 cm
Autó súlya: 0,270 kg
A távirányító súlya: 0,105 kg
A termék súlya: 0,405 kg
A termék súlya a csomagolásban: 0,580 kg
Ajánlott életkor: +5 év

Figyelmeztetés!
A termék új, és a gyártó eredeti csomagolásában kerül értékesítésre. Az oldalon található képek csak tájékoztató jellegűek. 
A színezet, a tónus és a színintenzitás monitoronként eltérő lehet.
A csomagolást egy felnőttnek el kell távolítania, ki kell vennie és ki kell dobnia, mielőtt a gyermeknek adná. A termék csomagolása gyermekektől elzárva tartandó! Javasoljuk, hogy a terméket felnőtt felügyelete mellett használja. A termék tartalmazhat olyan kis részeket, amelyeket a kicsik lenyelhetnek vagy belélegezhetnek, fulladásveszély áll fenn, vagy nem alkalmas 3 évesnél fiatalabb gyermekek számára. Mentse el az utasításokat és címkéket későbbi felhasználás céljából. Tartsa távol a terméket tűztől, és ne hagyja magas hőmérsékleten és páratartalom körül. A termék kézi mérése miatt kisebb eltérés lehet a termék tényleges méretétől.

Termék kód: 37115 / SY026A

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kaszkadőrautó RC-vel" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések

21.790 Ft
26.390 Ft
25.690 Ft