Betöltés...

Terepjáró autó zöld távirányítós 4D-H1 RC autó terepjáró 4x4 16337

Ár: 63.990 Ft

Terepjáró autó zöld távirányítós 4D-H1 RC autó terepjáró 4x4
 



A távirányítós off-road RC autó tökéletes játék az extrém vezetés és kalandok szerelmeseinek. Kifejezetten a nehéz terepen és egyenetlenségeken való leküzdésre tervezték ezt a járművet, amely felejthetetlen terepvezetési élményt kínál.
A 4x4-es hajtás lehetővé teszi a jármű számára, hogy könnyedén megbirkózzon a különböző terepviszonyokkal. Minden tengely külön-külön meghajtott, ami minimalizálja az energiaveszteséget és biztosítja a jármű hatékony működését nehéz körülmények között is. A vastag futófelülettel és megnövelt lágysággal rendelkező speciális gumiabroncsok kiváló tapadást biztosítanak, lehetővé téve, hogy az autó a legnehezebb körülmények között is a pályán maradjon.
A fényeffektusokkal kiegészített terepjáró nemcsak hatékony terepeszközként, hanem dinamikus, távirányítós járműként is megjelenik. A jármű tetején és az első lökhárítón izzó fényszórók valósághűséget és esztétikát adnak, ami különféle fényviszonyok között is problémamentes játékot tesz lehetővé.
A jármű hátulján praktikus pótkerék található, amely nem csak a terep jelleget hangsúlyozza, hanem bármilyen terepes kihívásra is felkészíti az autót. A jármű kialakítását gondosan fejlesztették ki, hogy nagyon nehéz terepen is zökkenőmentesen közlekedhessen. Az erőteljes motor és alumínium anyagok tartósságot és szilárdságot biztosítanak, az ütésálló rugós csatlakozás pedig hatékonyan védi a jármű karosszériáját és vázát.
Ez a gyors, távirányítós terepjáró nem csak izgalmas pillanatokat kínál vezetés közben, hanem a terepen a nehéz akadályok leküzdésének örömét is. Tökéletes mindenkinek, aki értékeli a távirányítós jármű dinamikus és extrém szórakozását.
Elegáns, szállítófogantyús tokba csomagolva, cipzárral zárva.
 
Műszaki adatok:
- két 7,4V/1200mAh akkumulátor
- töltési idő akár 4 óra
- munkaidő akár 1 óra
- maximális sebesség 40 km/h 
- távirányító hatótávolsága akár 40m 
- Li-ion akkumulátorok típusa
- frekvencia 2,4 GHz
- 4x4 hajtás
- a jármű méretei 42 cm x 19 cm x 23 cm 
-a csomag mérete 44 cm x 27 cm x 19 cm 
- a távirányító méretei 21 cm x 16 cm x 11 cm 
 
A készlet tartalma:
- RC jármű
- távirányító
- két 1200 mAh-s akkumulátor
- töltő 
- eredeti csomagolás 
- Eszközkészlet 
 
A távirányító négy darab 1,5 V-os AA elemmel működik , amelyeket a készlet nem tartalmaz. 
 

CE tanúsítvánnyal  rendelkezik és megfelel az  EN71 szabványnak .  A játék 14 éven felüli gyermekek számára készült .


 





Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Terepjáró autó zöld távirányítós 4D-H1 RC autó terepjáró 4x4 16337" című hirdetést látja. (fent)