Betöltés...

Fából készült játék kenyérpirító kis szakácsoknak - kenyér szeletekkel, vajazókéssel, lekvárral és további kiegészítőkkel - 8 db-os készlet (BB-11227)

Ár: 7.990 Ft

Reggeliző játékszett fából  , amely segítségével a gyerekek megtanulhatják, hogy milyen egy jó tartalmas reggeli. A játékszett különböző elemei valódi fából készültek. A szett tartalmaz egy pirítós készítőt, kettő pirítóst, lekvárt, kést és tükörtojást. A készségfejlesztő szerepjáték  alkalmas a konyhai feladatok bemutatására, a felszolgálásra és a különböző reggelinél gyakori ételfajták bemutatására. Egy gyönyörű, fából készült kenyérpirító mozgatható elemekkel és kiegészítőkkel, amelyekkel finom reggelit készíthet. A kenyérpirító  fel van szerelve egy  gombbal, amely "szabályozza" a  pirítósok melegítésének hőmérsékletét, és  egy másik gombbal, amely megnyomásával kiugranak a pirítósok  , akárcsak egy valódi készülékben. A gyerekek imádják utánozni a felnőtteket! Kisgyermeke minden bizonnyal örülni fog, ha elkészítheti Önnek a "reggelit az ágyban". A kenyérpirítóval ellátott készletnek köszönhetően minden baba és mackó is „etetésre” kerül. Minden elem fából készült. A késnek műanyag "pengéje" van. A termék jellemzői: szín: többszínű anyaga: fa elemek száma a készletben: 8 kenyérpirító méretei: 15,5 x 9 x 11 cm súlya: 0,6 kg súlya csomagolással együtt: 0,65 kg A csomag tartalma: kenyérpirító két szelet kenyeret biztonságos kést tálca tojás vaj befőttes üveg fedővel Videó a termékről: https://www.youtube.com/watch?v=UU20etiFMS4

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fából készült játék kenyérpirító kis szakácsoknak - kenyér szeletekkel, vajazókéssel, lekvárral és további kiegészítőkkel - 8 db-os készlet (BB-11227)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: