Betöltés...

8 az 1-ben interaktív, készségfejlesztő hintaló játék gyerekeknek - hang-, és fényhatásokkal, színes formákkal (BB-20346)

Ár: 9.690 Ft

Tanulságos és szórakoztató készségfejlesztő játék minden kiváncsi gyermek számára. Logikai játék, így kiválóan fejleszti  a gyerek motorikáját , segít felismerni az  alakzatokat ,  színeket . A gyermekek  sok élményt  és  szórakozást  élnek át vele. Ajándékot keresel a legapróbbaknak? Ez a szuper  színes oktató házikó , garantáltan telitalálat lesz. A rengeteg funkciónak köszönhetően a gyermeknél és szülőknél is siker lesz. A játék segítségével fejlődik a  színek, a formák, a hangok , állatok megismerése, valamint a finommotorikus készség és nem utolsó sorban a szem és kézkoordináció. Egyaránt tartalmaz formabedobó, zenélő, tekergethető, húzogatható és csavarható játékot is. Összefoglalva, minden egy helyen ami ebben a korban érdekelheti csemetéket. Az  interaktív hintaló  sokféleképpen fejleszti a gyermekek kézügyességét és fantáziáját. A játékhoz  7 darab színes formát tartalmaz, melyeket a megfelelő nyílásba kell helyezni. Minden forma  más formájú és színű. Távolítsa el a nyeregfedelet. A ló hátán színes cimbalmot talál. Három kártya is van, amelyekkel a gyermek dallamot játszhat. A  csörgőket  a farokba helyezik. A sörényen  három színes gomb  található, amelyeket megnyomva  vidám dallamot  indítanak el, és a ló sörénye  színes fénnyel  villogni kezd. Ezzel az oktató játékkal gyermekei nagyon szórakoztatóan fedezhetik fel mindkét oldalát, segítve a formák, színek felismerését. A 8 az 1-ben hintaló játékot számos érdekes elem jellemzi, mint például cimbalom, különböző színes formák, mozgó farok, csörgő, zene, fény, nyereg és tanulókártyák. Ez a készlet nagyon fog tetszeni egy kisgyermeknek, és lehetővé teszi a szülők számára, hogy egy ideig pihenjenek. Előnyei: interaktív - hangot ad és világít 8 az 1-ben a legjobb minőségű anyagokból készült biztonságos a baba számára gyönyörű színek nagyszerű játék fiúknak és lányoknak egyaránt szórakoztat és tanít Leírás: szín: többszínű anyaga: műanyag tápellátás: 3 x LR 44 elem (tartozék) világítás: igen hang: igen méretei: 26 x 29 x 11 cm súlya: 549 g súlya a csomagolással együtt: 757 g A csomag tartalma: 3 kártya 6 dallal és hangjegyekkel bot a cintányérozáshoz 7 színes bedobtató forma farokszár

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "8 az 1-ben interaktív, készségfejlesztő hintaló játék gyerekeknek - hang-, és fényhatásokkal, színes formákkal (BB-20346)" című hirdetést látja. (fent)