Betöltés...

Autó R/C Mercedes-AMG F1 1:18 versenyautó 15284

Ár: 17.410 Ft

Autó R/C Mercedes-AMG F1 1:18 versenyautó
 
Tökéletes ajándék az autórajongók számára, életre keltve a versenyautók iránti szenvedélyt. Ezt a modellt a valósághű megjelenés, a tökéletesen reprodukált részletek és a kivételes kidolgozás jellemzi.
 
Fekete felületével hívja fel magára a figyelmet, amely a jellegzetes Mercedes megjelenést tükrözi. A nagy gumikerekek kiváló tapadást biztosítanak, ami egyenletes és dinamikus mozgást tesz lehetővé különféle felületeken.
A céglogókat ábrázoló matricák tökéletesen reprodukálhatók, így ez a modell nem csak játék, hanem gyűjtői tárgy is.
Az első és a hátsó szárnyak puha műanyagból készültek, így ellenállnak a sérüléseknek, így hosszan tartó játékot tesznek lehetővé.
A három AA elemmel működő autó készen áll arra, hogy izgalmas szórakozást nyújtson. Mérete: 31 cm x 7 cm x 11 cm. Előre, hátra és oldalra vezérelhetjük egy 11 cm x 2,5 cm x 7 cm méretű távirányítóval, amely lehetővé teszi a saját versenyek megszervezését.
Az egész játék tartós műanyagból készült, amely biztosítja a tartósságát a hosszú távú játékhoz és versenyhez a versenypályán.
 
Nem csak játék, hanem eszköz is a gyerekek képzeletének, kreativitásának és motorozási szenvedélyének fejlesztéséhez. Lehetővé teszi számukra, hogy autóversenyzői szerepet töltsenek be, és izgalmas rallykat szervezzenek. Ez a tökéletes játék a kis sportkocsik szerelmeseinek!
 
Elemek beállítása:
- autó
- távoli
- kézikönyv
 
Az autó méretei:
31 cm x 7 cm x 11 cm
 
Távirányító méretei:
11 cm x 2,5 cm x 7 cm
 
A csomag mérete:
38 cm x 14,5 cm x 16,5 cm
 
CE tanúsítvánnyal rendelkezik , és megfelel az EN71 szabványnak. A játék 6 évesnél idősebb gyermekek számára készült .

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Autó R/C Mercedes-AMG F1 1:18 versenyautó 15284" című hirdetést látja. (fent)