Betöltés...

Versenypálya 2 autók Vezérlők Loop Lights Slot Cars 3009

Ár: 40.660 Ft

Versenypálya 2 Autók Slot Cars 1:43 Loop Lights
Az otthoni autóversenyzés még sosem volt ilyen meglepő! Kíváncsi vagy, mit találhat a kisgyermeked ebben a készletben? A sebesség, az adrenalin, az egészséges verseny és a legjobb szórakozás kombinációja! Bemutatunk egy valósághű versenypályát, amely lenyűgöző loopokból áll, megfűszerezve a dolgokat. A Slot-Car készletet más versenypályáktól megkülönbözteti a speciális, futókkal ellátott felület, amelyen az előkészített járművek közlekednek, valamint a többszínű LED-ek, amelyek még érdekesebbé teszik az őrült száguldást.
Miért érdemes ezt a versenykészletet választani?
A készlet két autót tartalmaz 1:43 méretarányban, egy körszámlálót, a pálya és az autók sebességének változtatási lehetőségét - kezdő kisiskolásoknak 3-5 éves korig, idősebb profiknak 5-8 éves korig, valamint a versenyzők számának beállítási lehetőségét. Az összes kapcsoló a vezérlőpanelen található, amely egy tortadarabhoz van csatlakoztatva.
A versenypálya nagyszámú elemből áll, így már az összeszereléskor elkezdődhet a móka. Ez egy nagyon egyszerű, de izgalmas feladat. A Slot-Cars készlet lehetővé teszi, hogy egyszerre két versenyző versenyezzen, akik mindketten kapnak egy-egy saját autót és egy kontrollert, azaz egy távirányítót, amivel a járművet vezetni lehet. Ha olyasmit keresel, ami felébreszti gyermekedben a versenyszellemet, az ambíciót és az okosságot, válaszd ezt!

A játékautó-készlet elemeinek méretei:
- kibontott pálya: 113 cm x 162 cm,
- autók: 8,5 cm x 5,5 cm,
- vezérlő: 15,5 cm x 9 cm,
- vezérlőpanel: 16 cm x 11 cm x 4 cm.
- 12V-os tápegység
Csomagolási méretek:
- 70 cm x 50 cm x 11,5 cm.
A készletet egy nagy, autóversenyzéshez kapcsolódó grafikákkal díszített dobozba csomagolták, amelyhez egy fogantyú tartozik, amely megkönnyíti a játék szállítását - tökéletes ajándéknak. Érdemes odafigyelni a készletben található apró elemekre, ami miatt a játék 6 éves kor feletti gyermekek számára is alkalmas.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Versenypálya 2 autók Vezérlők Loop Lights Slot Cars 3009" című hirdetést látja. (fent)