Betöltés...

Fából készült babaház Stella Három emelet erkély lift 7680

Ár: 62.520 Ft

Egy teljesen felszerelt, fából készült babaház minden fiatal hölgy szobájában kötelező darab. A családi játék és a babázás a kislányok egyik kedvenc tevékenysége. A játék lehetővé teszi, hogy saját egyedi házat hozzon létre, amelyet gyermeke saját ízlése szerint díszíthet. A ház felépítése nagyon átgondolt és okos. A ház egy kis hercegnő szobájának gyönyörű dísze lehet. A házat modern, valódi megjelenés, valamint gazdag berendezés jellemzi.

 A villa elrendezése a következő:

-A földszinten található egy konyha fürdőszobával és egy lift, amely az első emeletre vezet.

-Az első emeleten egy nappali és egy zeneszoba található zongorával és a padlásra vezető lépcsővel.

-A tetőtérben egy gyönyörű hálószoba hosszú, nagy függönyökkel és erkéllyel.

Minden szoba fából készült bútorokkal van berendezve. A konyhában minden megtalálható, ami az ételek elkészítéséhez szükséges, valamint egy kis asztal. Az étkezőben egy nagy asztal és két szék található, visszafogott színben. Mindezek az elemek csodálatos légkört teremtenek az együtt töltött időhöz.

A pihenéshez a nappali a legjobb hely, ahol van egy kanapé, egy klimatikus lámpával és egy zongora, ahol gyönyörű dallamokat játszhat. Ha felnézünk az emeletre, egy hálószobát találunk egy kényelmes ággyal, amely külön-külön is felállítható, vagy egy nagy ágyat alkothat. Az ágy mellett egy öltözőasztal található, ahol a babát formázhatod, frizurát és sminket készíthetsz. A hálószobából kimehet az erkélyre, ahol pihenhet és friss levegőt szívhat.

Tökéletesen reprodukált, mint egy igazi házban, a belső tér és a falak művészien díszítettek. A bútorok szabad elrendezésének lehetőségei fejlesztik a fantáziát, a színes színvilág pedig a meleg, családias hangulatot hangsúlyozza. A kislány képes lesz játszani a házában. A ház hatalmas méretei nagy benyomást tesznek rá.

A készletben található fa bútorok: zongora, asztal, két szék, kanapé, 2 ágy, szék, torta, WC, fürdőkád.

A Stella házikó és a halmaz elemei dimenziói:

- a ház magassága: 126 cm

- az első emelet magassága: 35 cm

- szélesség: 82,5 cm

- mélység: 33 cm

- padlás: 50 cm

- erkély: 31 cm x 16 cm magasság 13 cm

- emelő: 31 cm x 12,5 cm x 11 cm

- ágy: 28 cm x 12 cm

- egy szék: 7 cm x 15 cm x 7 cm

- asztal: 16,5 cm x 8,5 cm x 11,5 cm

- kanapé: 20 cm x 9 cm x 9 cm x 9 cm

 

Doboz méretei:

96 cm x 58 cm x 12,5 cm  

Súly csomagolással együtt: 14,3 kg

Súly csomagolás nélkül:  12,6 kg

 

A gyártó ajánlásai szerint a Stella házikó 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült. A bemutatott szett ökológiai és szilárd anyagból, azaz fából készült. A fa használata a projekt megvalósítása során észrevehetően növeli a konyha biztonságát és használati kényelmét több éves korra, valamint a készlet tartósságát és ellenállását a sérülésekkel szemben.




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fából készült babaház Stella Három emelet erkély lift 7680" című hirdetést látja. (fent)