Betöltés...

Babaház babával, zenélő tükörrel 7120

Ár: 21.590 Ft

 
Egy gyönyörű és fenomenális babaház, melyről minden lány álmodik! Belül egy gyönyörű szekrény található ékszerekkel, bútorokkal és kiegészítőkkel. Ez a nagyszerű játék lehetővé teszi, hogy saját stílusát létrehozza, fejlessze fantáziáját, végtelenül választhasson és válasszon kiegészítőket a babája számára.
A színes belső színek, valamint a padlót és a falakat díszítő elemek hangsúlyozzák a ház meleg és családias légkörét, amelynek belső terét a gyermek tetszés szerint berendezheti.
A ház építése nagyon átgondolt és okos. A komplex ház figyelemfelkeltő dekoráció lehet a gyerekszobában, míg kibontva - remek, kellemes játék. Mindent rózsaszín és lila színű.
A játékhoz rögzített kiegészítők sokasága lehetővé teszi különféle játék forgatókönyvek készítését, amelyek fejlesztik a gyermek kreativitását és önállóságát, valamint művészi érzékét. A készletben lévő babának mozgatható lábai és karjai vannak, amelyeknek köszönhetően székre ülhet. Nagy előny a tükör, amely a háttérben bekapcsolva barátságos dallamot játszik
A színes készlet a következőket tartalmazza:
- házikó
- egy baba, amelynek magassága 26 cm
- 2 pár cipő
- 4 különböző táska kézitáska
- 4 diadém
- 3 db fogas
- 2 pár fülbevaló
- 2 rúzs
- 2 parfüm
- ruhafogas
- madárketrec
- asztal
- tükröt zenével
- szék
- egy váltás ruha
 
A ház méretei:
- összecsukva: 27 cm x 19 cm x 38 cm
- kibontva: 54 cm x 11 cm x 38 cm

A csomag mérete:
57 cm x 41,5 cm x 19 cm
A ház tanúsított és biztonságos anyagokból készül, amelyek nagyon szilárdak és tartósak. A játék minden részletében finom körültekintés a játék megkülönböztető jellemzője. Biztosak vagyunk abban, hogy a játék kialakítása minden lány számára lenyűgöző és hosszú szórakozást garantál. 3 évesnél idősebb gyermekek számára szánt játék.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Babaház babával, zenélő tükörrel 7120" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: