Betöltés...

Jamara BMW I8 távirányítós autó (1:14) - Fekete

Ár: 25.260 Ft

Az álom egy gyönyörű sportos autó vezetéséről most valóra válhat. Ezzel a Jamara hivatalosan licencelt Deluxe autómodelljével a nappalidba hozhatod az álmaid autójának birtoklásának érzését. A LED-es menetfényekkel, a részlethű belső térrel, valamint az alváz és a karosszéria tökéletesen reprodukált, szeretettel megvalósított eredeti részleteivel a járművek kiváló minőségű kivitelezésükkel is lenyűgöznek. Az ergonomikus távirányítóval a kezedben tarthatod a vezérlőközpontot, akárcsak egy igazi versenyautóban, és akár 11 Km/h sebességet is elérhetsz. A könnyen megtanulható parancsok segítségével a modell pontosan azt teszi, amit mondasz neki. Tehát, irány a városi kör a gyerekszoba parkettáján, és semmi sem áll a móka útjába.Eredeti festéshez hűenA JAMARA összes Deluxe Car modellje robotikusan festett. Ez az eljárás egyedülálló a licencelt járműveknél. Az egyszerű festett műanyag helyett ez a festési folyamat olyan festékeket használ, amelyek a jármű gyártójának eredeti színén alapulnak.Részletes belső térAz 1:14 méretarányú licencelt járművek az eredetihez hű járműkialakítás mellett az eredetihez modellezett belső térrel is rendelkeznek. Kormánykerékkel, műszerfallal és felszereltségi jellemzőkkel, mint a márka valódi autója. Mindenre odafigyeltek és a legapróbb részletekig megvalósították.LED-es távolsági fényszórókAkárcsak az igazi jármű különleges felszereltségében, ez a modell is rendelkezik start-stop LED-es menetfénnyel. Amint a modell elindul, a fényszórók fényesen kigyulladnak. Amikor az autó megáll, a LED-es menetfények ismét kialszanak. Ez a funkció energiát takarít meg és növeli a modell vezetési idejét.Az ajtók távirányítóval nyithatókA modell egyik fénypontja az elektromos ajtók. Az ajtók nyitásához és zárásához egyszerűen nyomja meg a távirányítón lévő gombot.

Jellemzők:
2.4GHz a többjátékos működéshezHivatalos engedéllyelRészletes belső térEredeti festésÁtlátszó szélvédőLED lámpák elöl/hátul (a megfelelő haladási irányban világítanak)Műszaki adatok:
Vezetési idő kb. (perc): 60Szín: feketeVégsebesség kb. (km/h): 11License: IgenMéretarány: 1:14Tartalmazza az elemet: NemElem modell: AA // LR6 (alkáli) // HR6 (NiMH)Távirányító: IgenTávirányító frekvencia: 27MHzTöltő: NincsSzükséges elem mennyiség: 7 db

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Jamara BMW I8 távirányítós autó (1:14) - Fekete" című hirdetést látja. (fent)