Betöltés...

Amewi Távirányítós kombájn - Zöld

Ár: 19.120 Ft

A gabona betakarítása a mezőgazdasági év csúcspontja. Az Amewi kombájnnal ez a csúcspont most távirányítással a gyerekszobában vagy a kertben is megelevenedhet. Az 1:24 méretarányú RC kombájn 6 éves kortól alkalmas, és a részletekre való odafigyeléssel lenyűgöző: A vizuális részletek mellett a valósághű funkciók, amelyek a fiúk és lányok számára játékos élménnyé teszik a gazdálkodást, csillogó gyermekszemeket varázsolnak.

Nehéz eltéveszteni, és rengeteg móka a játék: a forgó vágószerkezet szemléletesen szimulálja a gabonaszárak levágását. A lekerekített éleknek köszönhetően a játék mindig biztonságos. A gömbcsuklós csuklónak köszönhetően a kb. 25 cm hosszú kidobócső középen kézzel 360 fokban elforgatható. Így ötletesen szimulálható a gabonának egy szállító pótkocsira vagy egy átrakodó kocsira történő ledobása.

A kombájn nemcsak zöld-sárga megjelenése, hanem a beépített LED-lámpák miatt is igazi figyelemfelkeltő: kettő a tető tetején narancssárga, kettő elöl fehér színben. A távirányítóval bekapcsolva menet közben állandóan világítanak, hátramenetben pedig figyelmeztető jelzésként villognak. Tehát nem csak nappali fényben kell játszani. Ez a mezőgazdasági gép akusztikusan is tudja, hogyan kell meggyőzni: A valósághűen megszólaló motorzajok, amelyek egy ilyen mezőgazdasági technológia jellegzetes zümmögését óriásit szólaltatják meg, szükség esetén ismét kikapcsolhatók.

Különlegesség: a kipufogó mellett egy akna kb. 20 ml vízzel tölthető fel. Egy gombnyomásra gőz száll fel, vizuálisan szimulálva a kipufogógázok füstfelhőjét. Amikor először próbálja ki, szó szerint leesik az álla a csodálkozástól!

Az egész gép egy alvázon ül, amelyet két nagy kerék ural, közvetlenül az előmunkálatok mögött és a kabin alatt. A kormányzás a kisebb hátsó kerekeken keresztül működik. A jellegzetes futófelületi barázdákkal ellátott gumiabroncsok puha gumiból készültek, amelyek egy kiegészítő kipörgésgátló rendszeren keresztül mindig a legjobb tapadást biztosítják a talajon. A modern mezőgazdasági gépeknél megszokott módon a zárt vezetőfülke a por, a zaj és a hőség elleni hatékony védelmet szimbolizálja. Belül olyan részletek láthatók, mint az ülések, a kormánykerék és a joystick. Kívülről pedig egy korlát található, jelzett oldalsó tükrökkel.

RTR csomagként (Ready-to-Run) minden, ami az induláshoz szükséges, már a szállítási terjedelemben szerepel, kivéve a háztartási akkumulátorokat: A Li-Ion akkumulátornak köszönhetően hosszú, akár 30 perces üzemidő is lehetséges. Az USB töltőkábel segítségével a játékszünetekben kényelmesen feltöltheti az akkumulátorokat. Az interferenciamentes 2,4 GHz-es távirányítónak köszönhetően egyszerre lehet játszani a barátokkal és különböző modellekkel is - így az RC kombájn az Amewi Junior termékcsalád több mezőgazdasági technológiai modelljének is része.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Amewi Távirányítós kombájn - Zöld" című hirdetést látja. (fent)