Betöltés...

Amewi Hyper Go Monster Truck RTR távirányítós autó (1:16) - Kék

Ár: 63.700 Ft

Nagy teljesítményű, érzékeny vezérlés és GPS-modul élő adatátvitelhez mobileszközre – ezek a legújabb járműsorozatunk összetevői. Az 1:16 méretarányú monster truck számos új fejlesztésű építőelemet is tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a hajtáselemek hosszabb élettartamát: Ide tartoznak a fém olajnyomás-lengéscsillapítók, fém CVD hajtótengelyek, fém differenciálművek, fém kardántengelyek és golyóscsapágyak. A teljes elektronika védett a fröccsenő víz ellen a korlátlan kültéri használatra.

A 390-es kefés versenymotor a 2S LiPo erővel kombinálva akár 40 km/h sebességet is lehetővé tesz. Az adón lévő gombnyomásra a modell bekapcsolja a turbót, és a hátsó kerekeire áll. A menő kerekek igazán szórakoztatóak. A mellékelt kerekes rúdnak köszönhetően a jármű nem kerül a hátára. A szintén kapcsolható LED-es világítással bármikor, akár sötétben is nagyszerű akciók lehetségesek.

A nagy, puha, nagy tapadású gumiabroncsok emellett teljes irányítást biztosítanak bármilyen felületen. Amellett, hogy a kormányzás kettős sebességét állítja be, az adó lehetővé teszi a fojtószelep-csatorna arányos szabályozását is. Így a kezdők számára szükség esetén korlátozható az elérhető maximális sebesség, hogy nagyobb biztonságban legyen az első vezetési kísérletek során. A praktikus távirányító minden funkciót interferencia nélkül továbbít, és a 2,4 GHz-es rendszernek köszönhetően több modell párhuzamos működését is lehetővé teszi.

A monster truck RTR csomagban (Ready-to-Run) kerül kiszállításra, azaz a távirányító, az akkumulátor és a töltőkábel már benne van. Az első töltés után azonnal elindíthatja. Bónuszként a készlet egy praktikus okostelefon tartót is tartalmaz: Egyszerűen rögzítse a távirányítóra, dokkolja mobiltelefonját, és minden releváns GPS adat mindig látható.
A csomag tartalma:JárműTávirányítóAkkutöltőGPS modulOkostelefon tartóKerékrúdCsavarkészletSzerszámokKezelési útmutató EN/DE

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Amewi Hyper Go Monster Truck RTR távirányítós autó (1:16) - Kék" című hirdetést látja. (fent)