Betöltés...

HB-P1001 - távirányítós autó, 4WD, 2,4GHz, 1:10, 43,5 x 26 x 22 cm, Fekete

Ár: 31.790 Ft

Rock Crawler RC távirányítós autó

EGY TEREPJÁRÓ AUTÓ, AMELY NEM ISMER AKADÁLYT!
Ez a távirányítású autó nagy kerekekkel és 4x4-es meghajtással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy könnyedén leküzd minden akadályt, ami az útjába kerül. Bármilyen felülettel megbirkózik, legyen az bármilyen durva. Nem ijed meg a kövektől, a gödröktől, az erdei mulcstól vagy a meredek emelkedőktől!A Rock Clawler ütésálló anyagból készült. Az ütközések és még a háztetők sem hatnak a vadon eme hódítójára!Ez a modell 2,4 GHz-en működik, ami azt jelenti, hogy sokkal kevésbé érzékeny a jelzavarokra, mint az alacsonyabb frekvencián működő gépek.KÖNNYEN IRÁNYÍTHATÓ MIND A PROFI, MIND AZ AMATŐR VEZETŐK SZÁMÁRA.
Nagy teljesítménye ellenére az RC autó nagyon könnyen irányítható. A könnyen kezelhető vezérlő kényelmes és egyszerű irányítást biztosít. Tökéletes azok számára, akik most kezdik a távirányítású modellekkel való kalandozást, valamint a tapasztalt felhasználók számára, akik szeretnék bővíteni autógyűjteményüket.KÉZÜGYESSÉG FEJLESZTÉSE NAGYSZERŰ SZÓRAKOZÁSSAL KOMBINÁLVA!
A jármű lenyűgöz kivételesen nagy méretével és fantasztikus megjelenésével - 1:10 méretarányban megépítve egy valódi terepjárót reprodukál.Amellett, hogy remek szórakozás, a távirányítású autó a kézügyesség és a szem-kéz koordináció fejlesztését is segítheti. A szórakozás és az értékes készségfejlesztés nagyszerű kombinációja!MI A LEGJOBB RC AUTÓ, AMIT VÁLASZTHATSZ?
Rengeteg RC autó létezik, így nem meglepő, hogy nehéz lehet kiválasztani a megfelelő modellt. Azonban, hogy megkönnyítsük a választást, íme a bemutatott modellek legfontosabb jellemzői: Nagy terepjáró autó - minden akadállyal megbirkózik, Esztétikus megjelenés - figyelem a részletekre belül és érdekes kialakítás kívülről, Vezetés 4 irányban, Tartós anyagok, 4x4 meghajtás, A 2,4 GHz-es adó hatótávolsága akár 35 m, Vezetési idő akár 15 perc, Sebesség akár 12km/h Könnyen irányítható. A távirányítós autó fantasztikus szórakozás lesz az erős érzések és az extrém vezetés minden rajongójának - kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

TERMÉKINFORMÁCIÓK: KÉSZLET TARTALMA: Rock Crawler 1:10 Sebességszabályozó Újratölthető akkumulátor Töltő kábel Csavarhúzó Akkumulátorok a vezérlőhöz

MŰSZAKI ADATOK: Skála: 1:10 Repülési távolság 35 m Adás frekvenciája: 2,4 GHz Adóteljesítmény: 6,61 dBm Menetidő: 15 perc Sebesség: 12 km/h Az akkumulátor töltési ideje: első töltés 8 óra, további töltések 5-6 óra. A modell tápellátása: 9 voltos akkumulátor Vezérlő tápellátása: Vezérlő: 9,5 voltos akkumulátor: 2 AA elem (tartozék) 4-KERÉK MEGHAJTÁS Életkor: 8+ év

MÉRETEK: Méretek: Rock Crawler: 43,5 x 26 cm x 22 cm Vezérlő: 14 cm x 19 cm x 6 cm Csomag: 56 cm x 31 cm x 30 cm Távirányítós autó egy esztétikus, ablakkal ellátott dobozba csomagolva.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "HB-P1001 - távirányítós autó, 4WD, 2,4GHz, 1:10, 43,5 x 26 x 22 cm, Fekete" című hirdetést látja. (fent)