Betöltés...

Vetítős rajzasztal - 38 x 35 x 27 cm

Ár: 15.990 Ft

Ugye Önnek is fontos, hogy gyermeke kibontakoztathassa kreativitását, és közben fejlődjön is? Kínálatunk vetítős rajzasztala kiváló választás ehhez!

Napjainkban már egyre kevésbé lehet lekötni a gyerekeket a hagyományos módszerrel, a papírral és a ceruzával. Ezzel párhuzamosan egyre nagyobb szerepet kapnak az interaktív megoldások, hiszen jóval szemléletesebbek, a gyerekek figyelmét többszörösen lekötik. Ez a rajztábla különleges lehet a gyerekek életében, ugyanis biztosan felejthetetlen szórakozást biztosít számukra.  A vetítős rajzasztal tökéletes eszköz lehet a gyerekek kreativitásának fejlesztéséhez, hiszen minden gyerek szeret rajzolni. Emellett a termék fejleszti a gyerekek képzelőerejét, kézügyességét, valamint a finommotorikus készségeit is.

A korongokon különböző sablonok találhatók, ezek a vetítősablonok segítséget nyújtanak abban, hogy a gyerekek könnyedén készíthessenek remek alkotásokat. A csomaghoz tartozik a tollkészlet, mely lehetővé teszi, hogy minél színesebb rajzok szülessenek. A rajzasztal egy praktikus polccal rendelkezik, melyen tárolhatók a rajzoláshoz szükséges nélkülözhetetlen eszközök.

A termék jellemzői:

Az asztal méretei: 38   x  35  x  27  cm

A készlet tartalma: 24 darab minta, 12 darab filctoll, papírlapok, szék

A szék magassága: 12 cm

Működés: 4 x AA elem (nem tartozék)

3 éves kor felett ajánlott!







Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Vetítős rajzasztal - 38 x 35 x 27 cm" című hirdetést látja. (fent)