Betöltés...

Maverick Quantum MT Flux 80A 1/10 4WD távirányítós autó - Kék/sárga

Ár: 108.980 Ft

A Maverick Quantum MT egy robusztus, kardántengelyes, 4WD tengely meghajtású modellautó. Erőteljes hajtásláncával, fejlett futóművével szinte minden terepen elboldogul. Az állítható, olajjal töltött és csavarrugókkal szerelt lengéscsillapítói segítik a jó talajfogásban. A csapágyazott hajtásláncnak köszönhetően optimális az energiafogyasztása. A nagy méretű kerekei és jól megtervezett súlypontja segítik az ugratásokban.
A Maverick Quantum MT a gyártó legújabb tervezésű, megerősített, öntött kádvázára lett építve. A futóművében elöl és hátul is állítható a kerekek összetartása, ezzel könnyen elérhetjük, hogy szinte bármilyen terepen stabilan irányítható legyen a modell.
A Maverick Quantum MT modellautó, a beépített 3300kV értékkel rendelkező, szénkefe nélküli, vagyis brushless motorral dinamikusan gyorsul és magabiztosan boldogul a terepen. A gyári csomagban nincs akkumulátor, javasolt egy 2 vagy 3 cellás LiPo akkumulátor és egy hozzá való akkutöltő beszerzése.

Főbb jellemzők:

MM-3660-BL, 3300KV elektromos, szénkefe nélküli motor, 5 mm-es tengellyelFLX10-3S80, 80A-es, vízálló, előre/hátra menetes sebességszabályzó, DEAN csatlakozóval szerelveMS-09MGWR erőteljes, cseppálló kormányszervó, fém fogaskerekekkelMTX / MRX-244 2,4 GHz-es távirányító-rendszerÖntött kád alváz megerősítésselTeljesen állítható rugózásOlajjal töltött lengéscsillapítók csavarrugókkalAlumínium, eloxált lengéscsillapítókFüggetlen kettős keresztlengőkaros felfüggesztésErős, kardántengelyes 4WD meghajtásTeljes golyóscsapágy készletGyárilag festett karosszériaTöbb ponton állítható futóműRugalmas első és hátsó ütközőkZárt fogaskerékházMéretek:

Hossz: 475 mmSzélesség: 365 mmMagasság: 200 mmTengelytáv: 285 mm

Szükséges kiegészítők, amik nincsenek a csomagban: 4 db AA elem a távirányítóba

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 52 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Maverick Quantum MT Flux 80A 1/10 4WD távirányítós autó - Kék/sárga" című hirdetést látja. (fent)