Betöltés...

VIT VIT CSIGAKRÉM a varázslatos arcbőrért

Ár: 5.990 Ft

A Csiga krém a teljes bőrkép egyensúlyát képes visszaállítani. Egyszerre veszi fel a harcot a fáradt, rugalmatlan bőr megannyi problémájával, segít a szarkalábak eltüntetésében és a ráncok feltöltésében, de a zsíros részeket is hatékonyan normalizálja. Ha pedig apróbb sebek, hegek vagy fájó pattanások tarkítják az arcát, a VITOVIT csigakrém akár egy éjszaka alatt képes meggyógyítani őket Használatával a pattanások után nem marad heg.
Tulajdonságok
Egyszerre nyugtatja és táplálja a bőrt.
Sejtregeneráló tulajdonságokkal rendelkezik. 
A pattanások, aknék gyógyulását sokszorosára gyorsítja.
Világosító hatása a bőr sötét foltjai, korábbi hegei ellen kiváló.
Száraz és zsíros bőrre egyaránt használható, segít visszaállítani a bőr egyensúlyát.
Nem véletlenül hódította meg Ázsiát ez a csodálatos összetevő, a csigaesszencia, amit az európai nők csak most kezdenek felfedezni és rádöbbenni lenyűgöző bőrmegújító hatására. Tudományos kutatások bizonyítják, hogy a csiga bőre és háza rendkívül gyorsan regenerálódik egy-egy elszenvedett sérülés után. A csiga nyálkája természetes úton képes ezt a regenerációt véghez vinni. Ezeket a regeneráló tulajdonságokat koncentráltan megtalálja a Csiga krémben, amely még tartalmaz aloe verát, allantoint és szőlő kivonatot, így fejti ki jótékony hatását. Különösen ajánlott pattanásokra, ráncokra és hegekre, az allantoinnak köszönhetően megfiatalítja a bőrét.
Főbb összetevők csigaváladék-kivonat, aloe vera, sheavaj, glicerin, zöld tea és gyöngykivonat.
Alkalmazása Használja naponta kétszer azon a bőrfelületeden, amit kezelni szeretne és meg fogja látni, hogy a bőre simább lesz és megfiatalodik. Éjszakai és nappali használatra egyaránt ajánlott. 15 napon belül garantáltan látni fogja a hatását
Származási hely Spanyolország

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.28
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "VIT VIT CSIGAKRÉM a varázslatos arcbőrért" című hirdetést látja. (fent)