Betöltés...

Lächen elektromos fogkefe

Ár: 21.222 Ft

Tegyél a tisztább fogakért! A Lächen elektromos fogkeféjével többféle módon tisztíthatod fogaidat, és egy töltéssel akár 50 napig is használhatod.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap


Háromféle tisztítási mód: a szónikus technológiával ellátott elektromos fogkefe akár 10-szer annyi lepedéket távolít el, mint a kézi fogkefék. Kiváló a napi szájhigiénia számára, hiszen 3 tisztítóprogramjátval tisztít, csökkenti a lepedéket és kíméli az érzékeny fogakat.
8000 rezgés a jobb tisztítás érdekében: tisztítsd fogaidat különféle magasfrekvenciájú mozulattal. Akár percenként 31.000 fogkefemozgás. A nagy sebesség ellenére különösen gyengéd a foggal és az ínnyel.
2 perces időzítő: a fogorvosok ajánálása alapján legalább 2 percig kell a fogunkat mosni, ennek betartásában segít az időzítő.
50 napos használat és gyors, vezeték nélküli töltés. A hosszú éllettartamú lítium-ion akkumulátornak köszönhetően akár 50 napig rendszeresen használhatod. Gyors, vezeték nélküli töltő USB indukciós töltőállvánnyal, szivárgás elleni védelemmel. A kijelző figyelmeztet, hogy mikor van szükség feltöltésre. Töltési idő: 15 óra.
Kialakítása miatt könnyű szállítani, így utazáskor sem kell lemondanod a tiszta fogakról.
Csomag tartalma:
- 1x fogkefe
- 4x fogkefefej
- USB töltő (adapterrel)
- utazási készlet
- felhasználó kézikönyv
- jótállási jegy
A fejeket érdemes 3 havonta cserélni!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Lächen elektromos fogkefe" című hirdetést látja. (fent)